Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Andra tanden

Skrivet av dosiss
upptäckte storebror imorse i lillasysters mun ( in med fingrarna och grötade under lillasysters protester!)
Min lilla student i engelska försöker peppa mig att göra en concours i engelska. Vill man ha jobb inom fransk förvaltning mâste man alltid göra en sân; annars inget jobb, hur mycket betyg och diplom man än visar upp!!
Svar på tråden: Andra tanden

Det är så fånigt..

det här med alla concours, jag håller med! Jag som först hade 3,5 års högskoleutbildning i Sverige och därefter fick gå en \"formation d\'adaptation\" på 6 månader som avslutades med presentation av uppsats inför en hård jury (klarade mig med nöd och näppe), för att få mer än bara vikariat sedan var jag även tvungen att genomgå denna concours! Då, för 6 år sen var det dock bara muntligt prov, idag är det skriftligt också... Andra tanden redan! De kommer fort när de väl börjar komma. E har ingen på gång än (snart 7 mån) men storasyskonen fick sina första vid 11 mån så det blir nog samma för henne.
Skrivet av    KatarinaFR

Heej Katarina

jag älskar frankrike men jag förstâr inte systemet med concours! Var det mycket hemskt? Vad jag har förstâtt sâ OM jag skulle klara mig sâ fâr jag inte ens välja själv var jag vill jobba, även om jag nu har âlder och familjesituation som hjälper mycket. Snopet om man skulle klara sig och sen fâ jobb 400 km bort.......
Skrivet av    dosiss

Kul med tänder!

Mina två fick sina tidigt. Ike fick första vid 5 månader och Thora var bara 4 månader när ettan tittade fram.
Skrivet av    evaOregon

B fick sin när han var fyra oxâ

men E är snabbare pâ allt annat. En liten pestunge ibland fast hon är ju för söt!
Skrivet av    dosiss