Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Vad ta för en Brio Nova

Skrivet av Anna
Funderar på att sälja vår Brio Nova från 2003. Färg nr har jag någonstans men den är svart och grå. Mjuklift, parasoll och regnskydd (dock ej Brio för det fick vi inte till) ingår. Köpte en Emmaljunga skötväska till då och den tänkte vi behålla. Offroad däck och vikhandtag. Vad kan man ta för det och hur formulerar man sig i en ev. annons? :) Allt i mycket bra skick.
Svar på tråden: Vad ta för en Brio Nova

Tja...

runt 2000-2300 skulle jag tro du får för den. Jag fick iaf 2500 kr för en 03:a men det var en Teutonia :-) Bild från sidan är bra. Beskrivning av vagnens finesser, vilket år den är i från och vad som ingår brukar göra susen. Lycka till!
Skrivet av    Madicken & Småfolket

1500 eller 2000...

*imt*
Skrivet av    Bettyboop2

Jag fick

3500 kr för min Emmaljunga Classic från 2003 när jag sålde den i våras. Då ingick en åkpåse i grå fleece från Babyproffsen, men jag tycker ändå att du kan starta på det priset och sen kanske vara beredd att pruta lite. 1500 - 2000 som Bettyboop2 skrev tycker jag låter lite för en välskött -03:a.
Skrivet av    Lolis

3500 för en 03:a...

låter väldigt mycket enligt mig. Sålde min brio kombi för 3000kr precis lika välskött som din. Som sagt spelar ingenroll hur välskött eller hur i bra skick en vagn är, man går efter årsmodel.
Skrivet av    Bettyboop2

En 04:a...

*imt*
Skrivet av    Bettyboop2

Tack för svar

Väntar liten i februari och har precis köpt en P&T antar att Novan bara blir stående eller kommer den att användas??? Bättre att sälja nu antar jag än till våren då den hunnit bli ännu äldre?
Skrivet av    Anna

Ja,

det kan man kanske tycka men jag fick det i alla fall. Förresten kan väl inte du veta hur välskött min var - eller var du spekulant ;-)
Skrivet av    Lolis

Nä det kan jag ju inte veta :-)

men man går efter årsmodel, och begagnade vagnar kan man inte få så mycket för.
Skrivet av    Bettyboop2

Artiklar från Familjeliv