Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Tofsen! Maclaren igen..

Skrivet av Smurfan
väskan jag beställt heter Little company buggy shopper och är den som kvinnan med vagnen har på bilden (kolla Buggy Accessories).
Inte så tjusig kanske, men då den är specialgjord för sulkys och jag redan har två vanliga skötväskor så tyckte jag den var rätt skoj, och färgglad!
Förresten, nu såg jag att det fanns fler vagnfärger att välja på, men de är väl rätt lika ändå, de blå? Cornflower är rätt fin, liksom Wisteria, hade tagit nån av dem om jag ville ha blå. Storm gillade jag inte!
Svar på tråden: Tofsen! Maclaren igen..

Färger...

har sett wisteria på bilder (googlesökning) och den ser nästan lila ut! Storm är trist, men fanns ju inte heller. Marina är kanske lite för turkos... Nä, cornflower eller crimson. Tycker det skulle vara de gråa detaljerna till det röda, då hade saken varit klar...
Skrivet av    Tofsen

Så ditt inlägg nedan

... tror du att Maclaren vagen välter när man hänger på en SKip hop väska? På bilderna på hemsidan verkar dem ju ha liknande vagnar i komb. med väskan.... Oj oj, nu har jag nog gjort något dumt iom att jag beställde min röda duo idag.
Skrivet av    Malla m.Ella

På maclarens hemsida

under FAQ står det att man inte får hänga något på handtaget. Jag kan dock tänka mig att det går bra för det mesta, men OM man har det fulla liggläget nere och en tung väska så ska man nog hålla i handtagen kanske...
Skrivet av    Tofsen

Men är det inte

Cornflower som är lila? Eller har jag blandat ihop dom helt, kanske det är wisteria...hmm. Alltid knepigt med färger, hoppas du lyckas bli nöjd!
Skrivet av    FinlandsSofia

Artiklar från Familjeliv