Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Team America?

Skrivet av TTUK
Är det någon som har sett den? MAken är otroligt upphetsad över att se den ikväll...
Jag har beställt pizza till mig. Maken fick äta resterna av osso buccon igår, eftersom han inte kom hem utan gick på bio iställlet... mutter, mutter.
Är så otroligt trött - tror att A var uppe jättemycket inatt, men jag minns inte hur många gånger jag vaknade.
Skrämmande!
Svar på tråden: Team America?

Näe

vilka spelar med i den?? Vi har oxâ haft en jobbig natt med tandsprickning. Jag känner mig som en urdâlig mamma som inte fattar att det var tanden som spökade.....
Skrivet av    dosiss

Oh ja!

Den var så kul att vi köpte den på dvd också!
Skrivet av    evaOregon

Noap inte sett den...

Vad är Osso Buccon för något? Låter ju jättegott på namnet. Här har vi oxå varit vakna hela natten, sprang mellan båda barnen fram till två-tre inatt då sambon kom och tog över Ida *pust* Tandsprickning och mardrömsperiod är ingen rolig kombination vill jag lova.
Skrivet av    SAix

Inga, utan...

det är \"dockor\". Kolla här http://www.apple.com/trailers/paramount/team_america/ Filmen gjordes av grabbarna bakom South Park (den där tecknade serien)!
Skrivet av    evaOregon

Om du inte

minns så var det nog många. Jag fasar lite för sömnbristen med ny bebbe. Men hoppas att det blir en liten en som sover lite längre pass än A gjorde. *hahaha* Drömma kan jag ju ;-) Under några månadere skulle han äta var 1,5 timme, men bara på natten. Dagtid åt han inte alls lika ofta!
Skrivet av    Anonym

Kalv...

Tjocka skivor kalvlägg som kokas i evigheter (nja, men iaf 1,5-2 timmar) med rotselleri, lök, vitt vin och bulljongtärning, litet tomatkross och sedan blandar man i gremolata och serverar med risotto milanese. Mumsigt!
Skrivet av    TTUK

Det var kanske det

Egentligen sover han ganska bra, men ibland - som igår - var det massa trams. Du får säkert en snäll batting den här gången!
Skrivet av    TTUK

Det lät..

väldigt smarrigt.... Nu blev jag nästan lite hungrig fastän jag har två små godispåsar och en chockladbit i magen ;)
Skrivet av    SAix

Mycket vill ha mer...

Det är en sådan där maträtt som ser himla avancerad ut, men som är superenkel och lagar sig själv... Kalvlägg är dessutom inte särskilt dyrt, jämfört med andra bitar. Nu är min pizza här...
Skrivet av    TTUK

Artiklar från Familjeliv