Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Cerlise *namn*

Skrivet av Anna m Joel
Ser att du numera är stammis på namnsnack ;-) haha, ska jag säga som hänger där fast jag inte ens är gravid....

Vad tycker du om JENNA?
En kompis har det som tjejnamn om hon får en tjej nu till årsskiftet. Det passar väl rätt bra m dina tjejer?

Kram
Svar på tråden: Cerlise *namn*

Jag ÄLSKAR namnsnacket *ler*

Jag är en regelbunden stammis där inne *ler* Precis som du var jag där fast jag inte var gravid! = ) Jenna...nej tyvärr! Kände inget alls för det namnet = / Men vad roligt att du tycker att Annie, Alice & Lily är en klockren kombination! Kramis!!
Skrivet av    cerlise & lilla trean bf 12 juni -06

Nähe...

Tog med det mest för att det är amerikanskt/engelskt! Min sambo sa direkt när jag nämnde det för honom: det är väl en porrstjärna? Och det finns visst en känd \"sån\" som heter det. Vågar inte säga det till min kompis nu...hon gillar det. Men det var hennes kille som kom på det. Undrar varför...?????? haha.. Nu ska jag nog slänga mig i soffan istället för att bli trött i ögonen framför datorn (BEROENDE) Ja NAMNSNACK är såååååå kul!!!! Tänk att du har en bebbe i magen. Vi som stött på varann tidigare i Planera för barn.....hihi.... Ha de!
Skrivet av    Anna m Joel

Ja tänk...

...vi sågs första gången på PFB när vi planerade våra små feb-bebisar ; ) Men jag kan inte för min värld förstå att jag, förhoppningsvis, har en Liten bebis i min mage nu!!! Det känns jätte overkligt men ändå magiskt... = ) Kramis!!
Skrivet av    cerlise & lilla trean bf 12 juni -06

Tipsar också gärna om namn :O)

Vad sägs om Vera? Det hade nog Emilia fått heta om hon nu inte bodde i Skåne... (det här med \"R\" du vet *ler*) En fråga bara: varför kommer det bara tips om tjejnamn? Eller har jag missat killnamnsnacket kanske...? Kram kram,
Skrivet av    Mia m A o E

men det vet du väl!?? ; )

Jag kan ju \"bara\" få tjejer!!! *s* Nä skämt åsido! Nu tycker jag jätte mycket om namnet Edward och sambon tycker det är ett helt ok namn! *skönt* Men jag är inte riktigt hundra där heller men vi får se = ) Sambon har precis börjat tveka till min favorit MIMMI...så det är därför jag nu börjar om från början! = ) Kramis! Ps. Vera...nej tyvärr ; )
Skrivet av    cerlise & lilla trean bf 12 juni -06

Artiklar från Familjeliv