Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Dagen innan BIM??

Skrivet av Anonym
Hur mådde ni och kände er då, ni som fått två blå på stickan? "Visste" ni redan då eller kunde det lika gärna vara mens ni väntade på?
Svar på tråden: Dagen innan BIM??

Jag..

Jag satt på min religions lektion och kollade i almenackan i brist på intresse (skäms)och såg att det hade gått 34 dagar sen sista mens, brukar gå 28 dagar. Mjaha tänkte jag.. Har ju inte haft nån mensvärk, vad konstigt eftersom jag har så regelbunden mens och ännu konstigare är att vi använt kondom VARENDA GÅNG. Jag gick och köpte ett test bar aför att utesluta men så kom det ganska på en gång fram ett streck, min första reaktion varfaktiskt negativ då vi ca 3 veckor innan kommit överens om att vänta MINST 1,5 år med att bli gravida. Jag hade ju precis börjat plugga, träna och äta nyttigt och \"fått ett liv\"! Och vi har nu den 16 oktober \"bara\" varit tillsammans i ett år. Så jag ringde till killen och var helt knäckt och arg. När vi över lunchen pratade och jag han förstå vad som hade inträffat så blev vi båda hysteriskt glada och tog det positivt. Nu är jag helt tokigt glad och förväntansfull!!
Skrivet av    Christy

Väldigt trött...

men det trodde jag berodde på annat. I övrigt kände jag inget speciellt faktiskt.
Skrivet av    #Mia med ~ & Neah#

Jag hade

molvärk och lite ömma bröst. Bh\'n hade liksom känts för liten i några dagar. Sen var mitt humör superknepigt *ler* Maken ringde hem ifrån jobbet och jag var först arg som ett bi och sen storgrät jag. (fullständigt normalt eller hur ;0) )Sen på kvällen när han kom hem hade han 20 röda rosor med sig och då började jag storgråta så vi misstänkte nog men var inte säkra*leR* Hoppas att du testar + snart och hamnar här hos oss!! Kram och lycka till!!
Skrivet av    Anna m.G-02 och Pyret bf 25/6

Känner igen mig!! *ler*

När jag väntade min son så hade jag och min man inte varit ihop mer än 1.5 år. Vi bodde inte ens i samma stad. Var helt övertygad om att jag inte var med barn utan bara sen pga stress. Men så var de ju inte *ler* Vi gjorde allt bakvänt *s* vi blev med barn, flyttade ihop, förlovade oss och i somras,5 år efter vi träffades,så gifte vi oss. Kram
Skrivet av    Anna m.G-02 och Pyret bf 25/6

hmm

Jag trodde att jag va gravid, eftersom det va första gången jag hade \"mensvärk\" som inte gjorde ont... plus att mina stackars bröstvårtor gjorde jävligt ont vid beröring...Lycka till.
Skrivet av    Nina & Spöket

Artiklar från Familjeliv