Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

larm?

Skrivet av -jenna-
har ni larm på era hus? Vilket bolag har ni? Vad betalar ni och varför valde ni just det?
Svar på tråden: larm?

Vi har larm...

från Falck. 211:- per månad. Vi valde dem för att de (då) var ensamma om att ha brandlarm kopplat till larmcentral, plus att de hade en bra kampanj just då, så att totalpriset blev helt ok.
Skrivet av    Cicci

Vi har...

Securitas. Valde dem för de kändes seriösa samt att de flesta grannar runt omkring anlitar dem. Vi har inre bevakning vilket innebär att det sitter en kolv i vår dörr där vår nyckel ligger för att Securitas alltid skall kunna kolla även inomhus vid ev. larm. Vi har även brandvarnare kopplad till dem. För detta betalar vi 300:- i månaden samt att vi betalade ca 9000:- för larm och installation mm. Ett larm är en självklarhet tycker jag. Vi reser mycket och har inga släktingar här på orten som kan hjälpa oss om något skulle hända så det känns tryggt att Securitas finns.
Skrivet av    Philly

Också Securitas!

Vi har också låskolv och brandlarm, samt att vårt larm är polisklassat (inte bara Securitas kommer vid larm utan också polis). Har två rörelsedetektorer, vibrationslarm på källardörren (larmet går bara man tar i handtaget), krossdetektorlarm på samtliga fönster och larmkontakter på alla dörrar (s k skalskydd) samt trådlöst överfallslarm att bära med sig. Har en stor sirén och lampa som blinkar vid larm på taket Kostnaden är nog runt 1 000-1 200 kr/månad.
Skrivet av    rollergirl

Tillägg: Kostnaden för installationen

var c:a 50 000-60 000 kr (tio år sedan).
Skrivet av    rollergirl