Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Lördagsrapport!

Skrivet av Angie
*puh* Vi skulle gâ pâ broderns sambos gatuteaterföreställning i dag kl 15 och kom väl i väg kvart i, kom fram nÄstan en kvart för senade men det funkade ändâ bra, vÄldigt annorlunda teater och trevligt som bara den! Efterât bjöd teatersällskapet pâ Pastis och vi snackade lite med folk, sedan passade vi pâ att lâta de stora barnen leka i lekparken som fanns där vi var och vi kom därifrân runt sextiden, dâ var jag väldifgt sugen pâ att leta upp en tapasbar och äta lätt med barnen och fâ mig nât gott att dricka. Manu var inte emot idén och tog mig till en intressant Portugisisk resto som han spanat in när han jobbat just i den delen av 14e, där vi alltsâ var, pâ gângavstând frân hemma men i en mindre rik del av Paris ändâ ;) De öppnade inte köket förrän halv âtta och klockan var bara tjugo i sju sâ vi försökte pâ reston bredvid där de erbjöd fondue, raclette, moules/frites och andra läckerheter och där skulle de öppna köket vid sju sâ vi satte oss inne och tog ett glas hemlagad Sangria och kikade i menyn. Vi ât alla fyra (E ât tuttmjölk) och behövde bara betala för oss vuxna! Wow! Manu var generös, tog det rekommenderade vinet till fonduen utan att titta pâ priset (det gjorde jag däremot!) och drack upp allt utom de tvâ smâ glas jag drack och gav tio Euro i dricks! Nu när vi kom hem försvann han upp och när jag frâgade vad han gjorde lurade han mig och sa att han kräkts i handfatet uppe men det var bara en slug uträkning för att slippa lägga barnen tillsammans :7 Han är nog ganska full, efter tvâ glas Pastis, ett glas Sangria och en halvliter vin! Men vi hade jättetrevligt tillsammans HELA familjen och barnen var lika snälla och charmiga som vanligt och allt var som i en riktig parissaga!

I morgon ska vi vâldgästa CuP och hennes killar, nu ska jag tvätta av Erika som ât en halv banan själv vid teatern och hon är snorfärgad över hela sig, ansiktet, händerna och i s h kläderna! Men gott var det, det märktes och hon ât väldigt duktigt!
Svar på tråden: Lördagsrapport!

Vilken härlig dag!!!

Det var ju faktiskt en bra ursäkt för att slippa lägga barnen *fniss*. Nästa gång är det din tur att dricka för mycket! Åh vad jag saknar bra restauranger i närheten av där man bor. OM man hittar en riktigt bra restaurang här så är den troligen jättedyr och ligger lååååångt bort. Jag skulle så gärna vilja ha lite mysiga kvarterskrogar med rimliga priser. Det finns massa billiga matställen här, och maten är ofta helt OK - men det är inte som i Frankrike inte....
Skrivet av    Anna i Seattle, bf 4/12

Duktig tjej!

E, alltså, som åt banan själv! Tänk vilken praktisk sak bananer är! Låter som att ni haft en jättemysig dag - fnissade litet åt Manus fuksfylla för att slippa lägga barnen... menar du allvar? ;-) Själv åt jag äcklig pizza till middag. Där får man för att man beställer något annat än vanligt! ;-) Hälsa CuP så mycket!
Skrivet av    TTUK

Det lät som ett härligt restaurangbesök!

Hälsa CuP imorgon!
Skrivet av    evaOregon

Làter som en kul dag!

Här har vi haft det trevligt i kväll. Sambon hade bjudit en kompis och eftersom kag visste att det skulle bli bilsnack hela kvällen bjöd jag en gammal kompis. Det blev jättetrevligt. Angie! Du behöver inte ta med nàgot i morgon utom om nàgot av dina barn behöver nàgot speciellt. Annars har jag ocksà bananer till lillskruttan. *s*
Skrivet av    *CuP*

Ja, nästa gâng är det min tur! ;)

Det roliga var att vi hamnade i ett kvarter som ligger inte alltför lângt härifrân och stämningen blev fullkomligt annorlunda, bara en kilometer bort! Om det var sâ värst mycket billigare där vet jag inte, men det blev ju det i och med att barnen ât gratis! De hade dessutom jätteroligt med servitrisen, en tjej frân södra/mellersta Frankrike med en nästan toulousedialekt, härligt!
Skrivet av    Angie

Allvar!

Japp, han skäms bara lite i dag, är mest stolt över att han kom pâ den smarta idén för att jag skulle lâta honom vara i fred ;) Trâkigt med äcklig pizza! :( Hoppas din söndag blir bra!
Skrivet av    Angie

Det ska jag göra!

Hihi, det är rätt kul egentligen, att hälsa frân nâgon man aldrig träffat irl till nâgon som heller aldrig träffat den första nâgon irl! :) Trevlig söndag pâ dig!
Skrivet av    Angie

Tackar!

Det lâter som en trevlig lördagskväll! Nu ska vi göra oss i ordning!
Skrivet av    Angie

Artiklar från Familjeliv