Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Regina?!

Skrivet av Jenny m Klara
Hur har ni det? Har Eliel opererat hårda gommen? (kommer inte ihåg när det var han skulle göra det - sorry)

Minns att du sa nåt om att det fanns massa olika vällingar på Åland men olika smaker. Var det på tetra? Är de goda/populära hos barn? Vi åker nog till Åland i sommar och jag funder på om jag ska köpa på lite sånt tills efter operationen så hon slipper bara vanliga välling när det är flytande föda som gäller.

/Jenny
Svar på tråden: Regina?!

Här e´ jag!

Eliel op hårda gomen för 2 v sen. Allt gick jättebra.....ända tills i fredags. Då upptäckte jag att det hade gått upp 2 små hål. Jag blir så trött! Han hade visserligen en bred spalt,12 mm,men man hoppas ju ändå att det ska hållapå 1:a försöket. Så icke fallet den här gg heller. Ang tetra-vällingen så är den nog väldigt omtyckt. Särskillt den med potatis-morot! Jag brukar varva mellan den och havrevällingen. Dom kostar 50 cent /2 dl på billigaste stället,något mer i andra butiker. Var ska ni bo nånstans då? Kanske vi kunde ta en fika?
Skrivet av    Regina & Eliel nov-02

Åland

Vi kommer vara på Eckerö (Torp tror jag det heter) v. 32. Det vore jätekul att ses! Trist att det inte verkar hålla på första försöket i hårda gommen heller. Klaras spalr är nog också ca 1-1,5 cm bred, på det brdaste och smalnar framåt hårda, Eliels kanske är 12 mm längst fram?
Skrivet av    Jenny m Klara

vet inte....

...var dom mätte spalten,fram eller bak? Mitten kanske? Nåja,vi ska till uppsala på återbesök i september. Hoppas att vi får en op-tid före jag ska börja jobba 1 november bara. Skulle inte kännas så kul att börja med att säga på jobbet att man ska vara ledig i 2 veckor efter 3 års mammaledighet! Eckerö torp,då kommer ni med eckerölinjen då. Nära till stugan från färjan då. Ca 5 mil till mariehamn. Blir ni 1 vecka då,eller? Visste du att saltkråkans \"Albertina\" spelades in där,i kärringsund heter det? V 32 är mina stora barn med sin pappa, men Eliel är ju hemma förståss. Roger har semester den veckan så det går säkert bra att ordna en träff! Kanske ni rent av vill komma ut i skärgår´n? I så fall är ni välkomna ut till \" stugan\" (min pappas föräldrahem)! Eller en fika i stan,eller på stranden kanske?
Skrivet av    Regina & Eliel nov-02

Lurades nog...

Klaras spalt är nog lite under 1 cm, den blir ev. dryga centimetern när hon skriker, den spänns väl ut då eller nåt... Jag börjar också jobba 1/11 tror jag. Sa att jag ville vara hemma över op och lite till. Förhoppningsvis är hon opererad och läkt senast i oktober. 6/7 åker vi nog till Åland (japp, Eckerölinhen, hoppas det inte gungar för mkt, tycker de båtarna är små och guppiga). Vi blir kvar hela v. 32 om det är fint väder, kortare om det är väldans grått och regningt. Visst inte att saltkråkan spelades in där, kul :-) Vore jättekul att träffas. Till Mariehamn hade vi nog tänkt oss en tur hur som helst. Vi kan väl hoppas på fint väder så får vi se vad vi kan hitta på?! /Jenny
Skrivet av    Jenny m Klara

Lite guppiga...

...är dom ju eckerölinjens båtar,men sjöresan är ju så kort så det går nog bra! Jag skickade ett meddelande till dig med mitt gsm nr så kan vi höras när ni har guppat över till \"holmen\".
Skrivet av    Regina & Eliel nov.02

Artiklar från Familjeliv