Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Blir rädd

Skrivet av mmm
när jag läser härinne över hu man kan bli behandlad...

Mina barn är frivilligt placerade i två olika familjer. Finns anledning till att det är två olika.

Har haft den ena familjen som kontaktfamilj i ett antal år, fungerar suveränt!
Den andra familjen som kom in i bilden nu i maj, är det lite jobbigare med.

Lite "småsaker" som jag har försökt prata med mamman om, men hon intar försvarsinställning hela tiden och det är så tröttsamt och jobbigt. Jag känner mig ju redan i underläge, barnen är placerade av mig pga separation som är jobbig och mitt mående. Börjar må bättre och blir starkare varje dag. Barnen hemma ofta, 3 dgr i veckan samt helger.

Mamma 2 är ny som kontaktfamilj. Skitsaker är det väl kanske men jag måste få skriva ner dem...
Jag har sagt nej till min tjej att använda bikini (min åsikt), mamma 2 har handlat en till henne okey sa inte så mycket, dottern rädd för att komma försent när hon är hos mig och ska tbx, jag får ingen information om läkarbesök osv som jag själv skulle kunna ta med min dotter det "kastas" ut på måfå att nu "ska hon till", mamma 2 har handlat kläder vilket jag har sagt att jag gör.

Ja, ser ju att det är småsaker men det känns inte bra. Känns som om jag måste be mamma2 om lov hela tiden, men det är ju min dotter. Jag har inga problem i min mammaroll, dvs inte rädd för att hon ska "ta nåt" från mig, vilket hon sa i telefon att hon inte skulle göra... Jajaja, det är jobbigt och känns inte bra just nu.
Familj 1 o ch jag har mycket god kontakt och de tar för givet eller vad man ska säga att det är jag som sköter det runt omkring mitt barn trots att h*n bor där. De skulle tex aldrig gå och klippa h*n utan att vi var överens osv.

Ja, kanske överreagerar jag. Men det är mina känslor.
Svar
förening
hej finns där ingen förening för föräldrar med omhändertagna barn jag blir fel behandlad av soc o vill snacka med någon som vet va jag har rätt till o inte ja känner mig trampad maila gärna svaret godismix8@hotmail.com
Skrivet av    marie