Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Jag hann inte med

Skrivet av Anna m elias + 22/6
inläget på sidan om 2 om vilka som är kvar. Det går i raketfart här inne, hinner bara läsa.
Har bf på onsdag och känner absolut ingenting som tyder på att bebis kommer i tid. Lite nervöst är det för vi har ingen barnvakt på hela midsommarhelgen. Den får antingen stanna i magen tills nästa vecka eller komma nu.
Tvättar det sista nu, bb-väskan är inte packad, vangnen och sängen är inte fixad. Fast jag tror vi klarar oss ändå om det det skulle starta.

Tror ni Elias (2 år) får följa med till förlossningen om det skulle krisa? Mina föräldrar är beredda att komma hit men de bor 55 mil härifrån så det tar en stund. Det är detta jag är mest nervös för.

Läste att jordgubbar innehåller mycket järn, blir man hård i magen av dem då också? Jag blir jättehård av järntabletter och undrar då om jag ska undvika gubbarna?

Hoppas ni får en bra dag och pussa alla godingar som kommit!
Svar på tråden: Jag hann inte med

Hej!

Spännande att se när din bebis vill komma.:) Gick du över med Elias?? Jag tror det är helt okej att ta med syskonet om ingen anna möljighet finns, jag förstår dock om man vill undvika det men finns ingen annan lösning så går det säkert. Ring och hör. Jag äter mycket jordgubbar och upplever inte att jag blivit hård i magen av dem, däremot så höjdes järnvärdet normt så käka på du. Lycka till när det är dags. Kram!
Skrivet av    _basilika_