Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Ny här

Skrivet av elsis
Har precis fått reda på att jag är gravid. Har räknat ut att bebisen antagligen kommer att komma när min son är drygt 11 månader. Så det blir ju ganska tätt.
Hur har det funkat för er med att få barn så tätt?
Svar på tråden: Ny här

Välkommen hit och...

grattis till graviditeten. Mellan mina två äldsta tjejer skiljer det 10 månader och det har fungerat bra, det är klart att det har varit jobbigt också. Men det roliga väger över och förhoppningsvis kommer de att ha stor glädje av varandra nu när de börjar bli lite större.
Skrivet av    Carina med Isabelle, Angelica & Miranda

Hej

Välkommen hit. Gratttis till graviditeten. HÄRLIGT!!! Det är underbart med barn tätt vill jag börja med att säga. Idag är mina tjejer 7 mån och 24 månader (17 emellan) Det är underbart att köra syskonvagnen och se dem sitta jämte varandra och busa. STOLT blir man! MEN jag vill ändå påpeka att det är SKITJOBBIGT ofta. Inne på detta forumet verkar de flesta tycka att det nästan enbart är skoj och kul med barn tätt, men vi har verkligen haft (har) det kämpigt. De får mer och mer glödje av varandra nu när lillan blivit lite större, men fortfarande kan jag omöjligtvis lämna dem själva utan att den stora är på den lilla och knuffas eller något annat bus. Så jag är helt låst. Maken jobbar 8-17, är sällan hemma före halv 6. DÅ först kan jag börja med middagen, innan går det inte. Men herregud vad gånger jag njuter av att se dem tillsammans. Underbart är det! Kram till dig
Skrivet av    Ella m Elina & Emilia

hej

jag har 13 månader mellan mina tjejer o det funkar jättebra, storasyster var så snäll när lillasyster var bebis klappade kramade o gav henne napp osv ingen svartsjuka alls, nu därimot så kan det vara konkurans om mammas uppmärksamhet imellanåt samt lite tjuvnyp och viss hårdragning *L* men därimellan leker kramas och myser och busar dem ihop och stor glädje av varandra! så välkommen och grattis till pyret i magen
Skrivet av    Jenny m Thea & Moa

Grattis!

Det är underbart men mycket jobb! Men det finns inget härligare att få ett leende eller en kram de små efter en hektisk dag. Det är den största gåvan till barnen att ge ett syskon, men ännu större att ge ett syskon tätt tycker jag.
Skrivet av    Liv m Wille o Filip

Hejsan!

Grattis till magen :) Jag har två snuttisar med 11 månader emellan (2,5 och 1,5 år gamla). Det har fungerat förvånadsvärt bra. De leker relativt bra tillsammans även om de verkar föredra att leka själva eller med andra barn just nu. Nu ska de snart få ett syskon också, vilket bara är positivt tror jag :) Lycka till!!
Skrivet av    Jessica m. Ava & Miko v. 33+0

Grattis & välkommen hit!

Jag har hela 16½ mån mellan mina men jag tycker det har funkat bra!
Skrivet av    Annika m R, L & N

Tack för välkomnandet

det verkar som ni har haft rätt mycket poristiva erfarenheter att ha barnen tätt och det känns ju bra :), även om det kanske är lite jobbigt ibland. Men det är det nog även om man har några år emellan.
Skrivet av    elsis

Min...

tur att gratta! :-)
Skrivet av    Knattarnas mamma

Artiklar från Familjeliv