Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Behöver lite hjälp!

Skrivet av Tessa
Hej!

Finns det nån här inne som har några frågesport/tipspromenad- frågor på lager =)

Jag skulle behöva lite hjälp...det skall vara både för barn och vuxna, får alltså vara lite lätta frågor blandat med lite svårare. Det skulle också få vara nåt lite kul och klurigt!!!

Har nån nån fråga som är bra så tar jag gärna emot..

Hoppas på lite tips...

Kram Tessa
Svar på tråden: Behöver lite hjälp!

Några roliga vuxenfrågor

Hur många minuter är 250g köttfärs? * 250g köttfärs= ett kvarts kilo. En kvart=15 min! När firar bina midsommar? 1.innan midsommar x.när det är midsommar 2.efter midsommar svar: efter midsommar för då är midsommar för`bi`. När går tågen/ bussarna mellan Småstad och Storstad oftast? 1: 10:02 x: 12.59 2: 12.03 Svar: x, för då går de i \"ett i ett\" När gifte sig xx? (eller liknande) 1 31 april x 31 augusti 2 31 september x - de andra finns inte Vad bör du helst ha på cykeln? 1 En spindel x En insekt 2 En fågel x - bromsen är ju en insekt :-) Vem är det bäst att fika hos? 1.Hon med hemorojder x.Hon med gallsten 2.Hon med liktornar (svar: 1. Hon med hemorojder för hon har bakvärk)
Skrivet av    -Selma-

Tack

Den med bina och midsommar har jag redan använt och den gav sådär lagom med huvudbry åt deltagarna...jag skall ta nån av de andra...tack så mycket!
Skrivet av    Tessa

Artiklar från Familjeliv