Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Min son..

Skrivet av ~JENN~ m Jakob
...har nu anlänt.. för en vecka sen.

Lik mig!
Det är första gången som jag har någon som jag är lik! Häftig känsla faktiskt!

Någon som känner igen sig?
Svar på tråden: Min son..

Längtar

Vad härligt, precis den känslan jag längtar efter! Den första människan jag känner som jag har gemensamma gener med kommer i december och det ska bli underbart! Grattis till dej!!
Skrivet av    Deepthii

Grattis!

Ja, jag känner igen mig, äntligen nâgon som liknar en.
Skrivet av    JFR

*snyft* ; )

Mina två liknar inte mig... Jag måste ha totalt reccesiva gener. Båda barnen är brunhåriga, grönögda och saknar de typiskt sneda asiatögonen... Hur stor är sannolikheten för det?!! Får dock känna mig stolt för de har ju trots allt ärvt mina gener! Så på något sätt är de ju lika mig!
Skrivet av    Jojo

Jag gör!

Grattis till sonen!:) Även om M inte har jätteasiatiska drag, hon liknar sin far mest, har hon iallafall fått mina färger! Det är häftigt att kunna se sig själv i någon annan!
Skrivet av    Annelie m M-0405

Grattis!

grattis till sonen! Mina två barn har inte mina asiatiska drag men sonen har mörktbrunt hår och mörkbruna ögon och lik sin helsvenske pappa. Dottern har råttfärgat hår och bruna ögon och är lite lik mig över kinderna och munnen. Men jag förstår känslan.
Skrivet av    lm

Oj var förståss mest menat till JENN...

.
Skrivet av    lm

Grattis till dig!

Visst är det häftigt!
Skrivet av    J

Hej o GRATTS

Vad roligt att höra!!! Mina barn är mest lika fadern, men de har mina mörka ögon o mitt mörka hår. O nu på sommaren blir de så otroligt solbrända, så nu ser de ut som tvättäkta indier. :)
Skrivet av    sonya

Artiklar från Familjeliv