Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Skriver här åxå...

Skrivet av Haja 04
..ni är ju \'proffs\'. Min dotter har knähöga skenor. Dygnet runt ska hon ha dem, men vi fuskar lite och låter henne sova utan, eftersom hennes fötter är så fina (säger ort.) NU har vi lite bekymmer med sprickor melan tårna, och mycket gammalhud som ligger i drivor efter en dag. Hon tvättar fötterna varje kväll, och torkas noggrant, och sen får hon ju vädra hela natten, men det blir såhär ändå. Vad har ni för tips? KNA man borra små hål i skenorna tror ni, underifrån, liksom, så luften kommer åt bättre på dagen? Finns det nån bra salva? Talk? Eller?

Tacksam.
Svar på tråden: Skriver här åxå...

Hejsan!

Jag vet inte exakt hur din dotters skenor ser ut, men min dotter hade en skena ett tag (tror den kallades nattskena) som var i plast och gick längs baksidan av benet, från tårna upp till låret, den hölls fast med en linda. Den var det typ 6 hål i, men ort.teknikern borrade typ 50 extrahål i den... Så luftig var den...! =) Är den av plast borde det ju absolut gå!
Skrivet av    Mona med Lilja

Jaha

..då ska vi fram med borren! Det kan ju inte skada. Lilla Gumman ska ha sina skenor dygnet urnt, \'vila nån timme om dagen\', men alla säger att hennes fötter ser så fina ut, och vi har fuskat länge med vilan nattetid, så vi fortsätter väl.... Hennes skenor går, som du skriver frå tårna och upp under knät, bara på baksidan, och sidorna. Vi fäster med kardborre...
Skrivet av    Haja04

Artiklar från Familjeliv