Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

förslag?

Skrivet av Sol m Samuel - 00 & Engla - 03
kom gärna med förslag på ett fint, gärna lite ovanligt namn!
Syskonen heter Samuel och Engla...
Svar
Några förslag
Samuel, Engla och Leander Samuel, Engla och Willem Samuel, Engla och Hugo Samuel, Engla och Casper Samuel, Engla och Zacharias Samuel, Engla och Valentin Samuel, Engla och Theodor Samuel, Engla och Julius Samuel, Engla och Xander Samuel, Engla och Mandus Samuel, Engla och Alvin Samuel, Engla och Alexis Samuel, Engla och Love Samuel, Engla och Bastian Samuel, Engla och Caspian Samuel, Engla och Vilme Samuel, Engla och Devin Samuel, Engla och Julian Samuel, Engla och Svea Samuel, Engla och Ottilia Samuel, Engla och Aurora Samuel, Engla och Alina Samuel, Engla och Nova Samuel, Engla och Adina Samuel, Engla och Leila Samuel, Engla och Indira Samuel, Engla och Vanda Samuel, Engla och Inez Samuel, Engla och Adela Samuel, Engla och Leah Samuel, Engla och Noelle Samuel, Engla och Alvina Samuel, Engla och Minna Samuel, Engla och Althea Samuel, Engla och Villemo Samuel, Engla och Elvira Samuel, Engla och Isolde Samuel, Engla och Valdine Samuel, Engla och Sunniva Samuel, Engla och Isis Samuel, Engla och Dalia Samuel, Engla och Thelise Samuel, Engla och Livia Samuel, Engla och Nadine Samuel, Engla och Alice (utalat Aliiiis) Blev rätt många... soryy
Skrivet av    JillyBilly
Få se...
Samuel, Engla och Älva Samuel, Engla och Glimra Samuel, Engla och Glimma Samuel, Engla och Ayla Samuel, Engla och Elna Samuel, Engla och Lava Samuel, Engla och Luna Samuel, Engla och Malva Samuel, Engla och Ofelia Samuel, Engla och Stella Samuel, Engla och Tuva Samuel, Engla och Vilja Samuel, Engla och Venla Samuel, Engla och Zelda Samuel, Engla och Arvin Samuel, Engla och Bilbo Samuel, Engla och Eldin Samuel, Engla och Nilas Samuel, Engla och Tristan Samuel, Engla och Vilde Samuel, Engla och Vide Vad tycks? Kommentera gärna!!!
Skrivet av    Bompan
Först,
vill jag säga att det skulle vara fint med ett namn med L, E och/eller A.... Sen vill jag säga att det antagligen kommer ett par upprepningar av tidigare svarares förslag, eftersom jag sällan läser inläggen före, inte heller nu... (varför?!)..Så: Samuel, Engla och Leon Samuel, Engla och Alvian Samuel, Engla och Caspian Samuel, Engla och Alvin Samuel, Engla och Lovin Samuel, Engla och Vilme Samuel, Engla och Levi Samuel, Engla och Juni *ingen av bokstäverna =/* Samuel, Engla och Vilja Samuel, Engla och Minea Samuel, Engla och Oliver Samuel, Engla och Milton Samuel, Engla och Malte Samuel, Engla och Liam Samuel, Engla och Tristan Samuel, Engla och Leander Samuel, Engla och Valentin Samuel, Engla och Elliot Samuel, Engla och Simeon Samuel, Engla och Baltsar Samuel, Engla och Leia Samuel, Engla och Villemo Samuel, Engla och Lova Samuel, Engla och Leonie Samuel, Engla och Livia Samuel, Engla och Älva Samuel, Engla och Hamlet Samuel, Engla och Aimee Samuel, Engla och Elian Hm... Ja det var några stycken, be bara om fler om det skulle behövas :)
Skrivet av    Jäntunge
Tack!
Samuel, Engla och Leander - nej Samuel, Engla och Willem - fint! Samuel, Engla och Hugo - fint, men inte i vår smak... Samuel, Engla och Casper - nej Samuel, Engla och Zacharias - jättefint, dock heter min systerson det. Samuel, Engla och Valentin - fint! Samuel, Engla och Theodor - jättefint! ska komma ihåg det namnet! Samuel, Engla och Julius - nej Samuel, Engla och Xander - fint, men inte i vår smak... Samuel, Engla och Mandus -nej Samuel, Engla och Alvin - fint! Samuel, Engla och Alexis - nej Samuel, Engla och Love - jättefint! Samuel, Engla och Bastian - nej. Samuel, Engla och Caspian - har tänkt på det namnet, men min brorson heter detta. Samuel, Engla och Vilme - fint, det ska jag komma ihåg! Samuel, Engla och Devin - nej Samuel, Engla och Julian - fint... men nej! Samuel, Engla och Svea - inte i vår smak! Samuel, Engla och Ottilia - nej Samuel, Engla och Aurora - nej Samuel, Engla och Alina -fint Samuel, Engla och Nova - jättefint, det ska jag oxå komma ihåg :o) Samuel, Engla och Adina -nej Samuel, Engla och Leila - inte i vår smak.. Samuel, Engla och Indira - nej Samuel, Engla och Vanda - nej... Samuel, Engla och Inez - vi har funderat på det namnet, det är jättefint! Samuel, Engla och Adela - nej Samuel, Engla och Leah - nej, inte i vår smak! Samuel, Engla och Noelle - nej. Samuel, Engla och Alvina - nej Samuel, Engla och Minna - det är fint! det ska jag ta o komma ihåg! Samuel, Engla och Althea - nix Samuel, Engla och Villemo - nej Samuel, Engla och Elvira - fint, dock heter våran hund det ... Samuel, Engla och Isolde - jättefint. Samuel, Engla och Valdine - nej Samuel, Engla och Sunniva - inte i vår smak. Samuel, Engla och Isis - nej Samuel, Engla och Dalia - nej Samuel, Engla och Thelise - tyvärr inte i vår smak. Samuel, Engla och Livia - jättefint! Samuel, Engla och Nadine - nej Samuel, Engla och Alice (utalat Aliiiis) - inte i vår smak. Theodor, Love, Vilme, Nova, Inez, Minna, Isolde, och Livia ska jag komma ihåg! Tack för tipsen =)
Skrivet av    Sol m Samuel - 00 & Engla - 03