Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Snövit om sömn

Skrivet av Hibiskus v 6
Läste med stor igenkänning dina ord om AW och AP-föräldrar. Har själv köpt The no-cry sleep solution och finner den vara en lagom medelväg. Sonen började sova hyfsat i samma veva som jag läste, och applicerade delar av, bokens teorier. Därför kändes det aldrig aktuellt att köra hela "kuren". Dock rekommenderar jag boken, den går i alla fall hand i hand med mina värderingar och tankar kring föräldraskap och nattsömn.
Svar på tråden: Snövit om sömn

Jag har också läst No cry sleep solution

den är jättebra!!! Rekommenderas till alla som har problem med sömnen.
Skrivet av    politisk vilde med Luciabebben

AW är inte = 5 minutersmetoden

Vet inte om jag uppfattade dig fel men Anna Wahlgren har ingenting med 5-minuters metoden att göra. AW vill inte att barn ska ligga ledsna och skrika i sängen. Gå in och läs på hennes hemsida eller i hennes bok istället.
Skrivet av    ~Trixie~

Jag vet

Hej Jo jag vet att jag gjorde ett grepp i krönikan som inte AW-vänner gillar, orsaken till att jag grupperade ihop Bernt E. och AW var för att ni säger båda två att det är Okej för barn att sova själva i egen säng hela natten, till skillnad från amningsentusiaster som ibland ha ren tendens till att tycka att sådant sovande för barn är onaturligt och hemskt och inte bra för den känslomässiga utvecklingen. Har lusläst AW på nätet och forumet och boken och Gud vet vad. AW är en fantastisk person och en superduktig mamma men hennes sätt är lite rigida och mekaniska för att passa alla enligt min mening. AW-metoden fungerar säkert oftast bra, men som det verkar har många problem även med den och barnen skriker, så uppfattade jag det när jag hängde på sighten några månader. Vänliga hälsningar Snövit
Skrivet av    Snövit

Jag tycker det du skrev var...

...jättebra, har själv plockat lite här och där samt kört mitt eget race! Ibland funkar det och ibland inte. Jag reagerade på 5-minuters just för att så många tror att det är AWs metod men det är det INTE. Provade hennes metod, eller rättare sagt delar av den och det funkade jättebra. Att köpa hela hennes koncept var inget för oss, som du säger; för strikt.
Skrivet av    ~Trixie~

Artiklar från Familjeliv