Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Graco Stadium Duo

Skrivet av Linda snart tvåbarns mamma
Någon som har erfarenhet av denna vagn. Jag kommer att ha 17 månader mellan mina två och känner att den här kan vara en bra vagn. Den verkar smidig inte så klumpig som tex Emmaljunga (har en sådan duo), dessutom verjkar den vara bra i pris, duovagnen giclk ju på 7000 o denna ligger väl på ca 2500 vilket känns okej. Kommentarer??
Svar på tråden: Graco Stadium Duo

Du kan kolla på

barnvagnssnacket, där har alla aktuella erfarenheter. Du får nog fler svar där.
Skrivet av   

Har haft en sån..

Men jag sålde den fort... Det blev alldeles för tungt med stora barnet fram och bebisen i lift bak. Trottoarkanter var jobbiga att ta sig upp för och vagnen blev så lång när det fälldes ihop. Vi köpte en Graco Duorider istället som vi hade tills hjulen pajade, den funkade jättebra. Om du ska ha den i snö kan jag tänka mig att den blir svårstyrd, min Graco funkade inte i snö, då hade jag en annan tvillingvagn istället. Brukar finnas några Stadium duo begagnade, men provkör noga innan du köper begagnat, Graco hjulen är rätt sopiga, minsta slitning och vagnen blir trögstyrd. Kolla in på Barnvagnssnack oxå, tror det fanns någon där som var nöjd med den så du får höra andra sidan oxå :)
Skrivet av    Sandra med tre

Jag älskar min!

Har nu haft min i 10 månader och tycker den är toppen. Klart det är lite tungt att gå upp för trottoarkanter, men om man inte har några fysiska hinder, som t ex ryggproblem, är det ju bara att trycka ner vagnen ordentligt så kommer man upp. Jag gillar den framför allt för dess enorma lastutrymme, att den blir så liten ihopfälld (tycker inte alls den är lång!), att den är lätt och att man inte kan komma in även i de trängsta små affärer, bussar, spårvagnar, cafeer etc. Nu bor jag i ett väldigt snöfritt klimat och det är nog tur för då funkar den nog inte så bra!
Skrivet av    Ika m Samuel och Tilda

Visst! Varför inte?

Den stora kan dock inte sova så skönt i vagnen för det är väldigt lite villäge fram. Jag har en granne som har den till sina tätisar och den verkar ha varit bra. Det finns dock fler märken på samma tema. Bla en variant där man kan vända den främre sitsen emot sig. Just nu kommer jag dock inte ihåg vilken det är.
Skrivet av    LottaJ

Har en sån stående

som användes flitigt när barnen var mindre, och både jag och maken fullkomligt älskade den!
Skrivet av    Liselott, Ramona 010601 o Walter 021006