Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Rådgör med jurist

Skrivet av vill inte vill inte vill inte...
Det låter helt fel att få en anmälan för att någon antagit något. Kontakta en jurist som kan hjälpa er med en ev anmälan mot hon som anmält er. Sen med utredningen hos soc. De kommer ta en första kontakt med er och ställa en massa frågor om ert liv och hans drickande och genom det mötet kommer de besluta om ev utredning. Tycker de att allt ser OK ut så avskrivs ärendet.

Men kontakta en jurist som över telefon kan ge er lite råd och stöd. Det kostar massor när juristen är med personligen men över telefon kan de komma med en massa gratisråd.

Men jag förstår inte riktigt. Om du är den orolig som skrivit inlägget Vad händer... och där skriver du att du varit till familjerådgivningen. Har inte de tystnadsplikt?

Hoppas att allt löser sig snabbt för dig. Får se det positiva i det hela att det för dig och din man samman igen.
Svar
Skulle varit under Granskning/anmälan..*ot*
g
Skrivet av    vill inte vill inte vill inte...
Och varför...
skulle advokaten ge en massa GRATIS råd per telefon? Nej, han/hon ser nog till att ta betalt för det också, o mdet ska vara råd som man kan ha någon nytta av. Advokaten vore ju dum annars, som jobbade gratis. Skulle du göra det?
Skrivet av   
Då vi anlitat advokat
i vårat fall så har det varit så. Den tid som vi varit i kontakt med varandra över telefon har inte debiterats. Enbart den tid som hon varit fysiskt närvarande.
Skrivet av    vill inte vill inte vill inte..