Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

omöjligt byte???

Skrivet av thilba
Hej! Vi är en liten nybliven familj med en flicka på 4 månader och en liten snäll hund önskar komma bort från Stockholms innerstad några veckor (eller dagar) i sommar.Finns det någon som är intresserad av ett litet byte? Det verkar inte vara så mycket trafik härinne men jag gör ett försök ändå..Vi har en fin 2.a mellan vasastan och östermalm, promenadavstånd till både hagaparken, odenplan och stureplan! Kakelugn i sovrummet och stort ljust kök med tillhörande egen uteplats på ca 30 kvm med bord och stolar.Helkaklat badrum med badkar samt tvättstuga och bastu på våningen under.
Det finns även en innergård (vi bor i gårdshuset) med en sandlåda och sittplats för 4 pers. Huset är jättefint renoverat och tyst och lugnt med snälla grannar :)
verkar det intressant och ni vill till stockholm, tveka inte att kontakta oss, maila [email protected] vi är snälla och skötsamma, 33 och 32 år. Min man arbetar i reklambranschen och jag är mammaledig mitt arbete som webb-AD. Vänligen Y
Svar på tråden: omöjligt byte???

antal bäddplatser 4+1

glömde skriva antal sängplatser: en dubbelsäng samt en bäddsoffa med plats för 2 vuxna samt 1 spjälsäng finnes :)
Skrivet av    thilba

tyärr

Jag satte mig för att srkiva ett mail till dig för att föreslå ett byte, men så läste jag lite ordentligare. Vi har en katt som jag hade tänkt lämna hemma, och den avskyr hundar...tyvärr.
Skrivet av    Ulmerkott