Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Fin 4:a på Södermalm, Stockholms innerstad mot hav

Skrivet av Katarina
Hej!
Vi har en fyrarummare i grön och lugn del av Söder (fungerar som 5:a). Finns: föräldrasovrum med dubbelsäng, tre barnsovrum med sängar (två loftsängar och en juniorsäng) samt en bäddsoffa i ett av sovrummen. "Vanliga" bekvämligheter, t ex tvättmaskin. Balkong med utsikt över vatten, buss utanför och 5 min promenad till t-bana. Vecka 29 har vi en gemensam semestervecka och önskar komma nära havet någonstans. Gotland, västkusten eller Skåne vore härligt! Förslag?
Svar på tråden: Fin 4:a på Södermalm, Stockholms innerstad mot hav

Vad synd...

Nu har det redan varit vecka 29 och jag visste inte förrän idag att detta snack fanns.... Vi hade en fundering om att åka till Stockholm med två barn i sommar. Nu blir det nog inte förrän nästa sommar, men kanske ni skulle vara intresserade då.. Vi bor i södra Skåne. Så långt söderut du kan komma i princip. Har 1,5 km till sandstranden, bor underbart på landet i ganska stort hus med plats för minst 4 barn! Inget sommarstugeområde. 45 minuter till Malmö, 50 minuter till Lund, 20 minuter till Ystad och 1 timme till Köpenhamn. Hoppas ni i allafall kom iväg som ni hoppades!!
Skrivet av    Molly

ja det var synd...

...det låter verkligen härligt där ni bor! Vi åkte runt på vandrarhem i stället, först Göteborg och sen Danmark. Men som sagt - kanske nästa sommar? Kan jag kontakta dig på något sätt?
Skrivet av    Hälsningar från Katarina

Maila!

[email protected] eller privatmessa här till Molly_Mus Vi hörs!
Skrivet av    Molly

Artiklar från Familjeliv