Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Fy va tråkigt...

Skrivet av Nilla
Dottern har nu varit hos sin pappa i snart 2 veckor. JAg provar att ringa men inget svar... Fick tag i henne igår men då fick hon inte prata eftersom hon skulle äta... Blir så ledsen över att man som förälder inte ser att sitt barn har två föräldrar och uppamanar barnet att ringa. När dottern är här så påminner jag henne om att ringa och säga god natt till pappa. Önskar bara att han gjorde lika. Tycker inte det ligger på barns ansvar att hålla reda på detta...

Ville bara skriva av mej lite.
Svar på tråden: Fy va tråkigt...

Både och

Jag vet att sonen drabbas av en massa saknad så fort han pratar med mig, så jag ringer inte honom, och vill inte heller att exet ska få honom att ringa. Det känns bättre för oss båda, att han kan ringa om han vill, men det finns inga krav på att han ska göra det för min skull.
Skrivet av    Missy

Om det är som Missy skriver

att hon inte vill själv ska hon ju inte behöva, annars är det för j¨vligt om pappan hindrar er att ha kontakt med varandra: Antar att ni inte har en bra relation, eller? Hur gammal är er dotter?
Skrivet av    mergnu

-hon är 10

Jag tycker inte att ett barn ska tvingas att ringa, men när den andra föräldern ser det som en triumf att få dottern att glömma bort ett telefonsamtal. Då känns det tungt... X svarar inte då jag ringer eftersom han inte vill prata med mej. Så vår relation är tyvärr inte bra. Trodde den skulle bli bättre när han blev BF men icke... _Trodde det skulle bli lugnare för dottern med mindre bråk och tjafs men tyvärr inte.
Skrivet av    Nilla

Jag

tror att det beror pâ föräldern, barnen kan ju inte behöva ta ansvar. Trâkigt när det blir sâ!
Skrivet av    JFR

Artiklar från Familjeliv