Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Hej på er i sommarvärmen

Skrivet av Nimbus
Ville bara skicka en hälsning till er alla och berätta lite om hur det går för oss.

Vanna är snart 14 månader och om två veckor ska vi på koll igen. Hennes lilla fot är jättefin, man ser ju bara om man vet om det. Annar ingen större skillnad på dem. Hon har lärt sig gå och denna veckan har hon bara gått hela tiden. Lite svårt är det att resa sig utan stöd än men det kommer.

Om ni vill se pluttan kan ni kolla www.molarin.com

En undran jag har är om ni märkt något på era barn efter all denna behandling. Gipsning, skenor mm... Vi känner att hon är otålig och kan inte sitta fastspänd. Ok, det finns barn som är så ändå men jag tycker Vanna är extrem. Vi har svårt att åka bil för hon skriker och skriker till hon kräks.

Något ni känner igen?

Kramisar i massor från oss!
Svar på tråden: Hej på er i sommarvärmen

Åh, en gåa!! =)

Hihi, en \"gåa\", det är en tjej som går... på samma sätt som exempelvis en \"trötta\" är en tjej som är trött och en \"lea\" är en tjej som ler... =) Vi har en \"krypa\" hemma, det är det nya äventyret... =) Lilja har ÄNNU inte (13 månader strax) blivit av med DB-skorna, men på TORSDAG, då smäller det, då bär det av till Linköping för att hämta SKOOOR!! =) Och jaa, det lär nog bli en hel del gråt och tandagnisslan OM inte nån sitter bredvid... Lilja har aldrig varit ett sånt där barn som \"alla andra\" är, som somnar så fort man säger ordet \"bilbarnstol\", utan är hon trött, så sover hon i bilen, men när hon är färdigsoven så vaknar hon och då är det inte kul att sitta längre... Fast just det med fastspänd känner jag nog inte igen.... Ha en underbar sommar!!
Skrivet av    Mona med Lilja

Artiklar från Familjeliv