Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Varmt idag igen

Skrivet av -Esmeralda-
Efter att ha haft runt 27 graders värme i drygt en vecka så var det rätt skönt med lite svalare väder igår, även fast jag muttrade surt när jag var tvungen att dra på mig tjocksockarna igår morse. Skönt att värmen är tillbaka idag igen! :) Sam har fått lite hosta. Vi andra har varit mer eller mindre förkylda i över 3 veckor så jag trodde att även Sam skulle smittats tidigare. Nu hade jag istället börjat tro att han klarat sig men så var det visst inte. Hoppas bara att han inte blir mer sjuk. Jag har vant mig vid att bo bara några minuter från ett stort sjukhus så nu när vi är på "semester" känns det olustigt att vara så långt därifrån om det skulle bli något...

Sam har inte gillat värmen så det har varit svårt att ha honom ute. Ska man undvika den värsta hettan och hålla honom i skuggan så blir han uppäten av knott istället (om han är vaken och inte vill ligga i vagnen). Vi har helt enkelt mestadels hållit oss inomhus när han varit vaken, vilket han varit rätt ofta eftersom han ätit ibland varannan timme under dagarna.

På lördag ska han döpas så jag har bakat nästan varje förmiddag under den senaste veckan. 4 smörgåstårtebottnar, 4-dubbel sats chokladbollar och 3 sorters kakor har det blivit så nu får det räcka.

I lördags var jag och Sam på klassfest! 10 år sen jag gick ut 9:an. Han sov så sött i babyskyddet i ca en timme, sen sov han i sjalen medans vi åt mat. När det efter 3 timmar var dags för honom att äta så åkte vi hem. Det har varit motorfestival och öltält och grejer här i helgen så senare på kvällen satt jag ute på mina föräldrars altan och lyssnade på Brolle Jr som spelade vid öltältet. Idag ska vi gå på marknad en sväng.

Hoppas ni alla har det bra i värmen!
Svar på tråden: Varmt idag igen
Inga svar i tråden.