Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Mani!

Skrivet av Miqa - bf 17/9 *nu i Sverige*
Vilken "jävla" krönika!!!! (här anser jag det vara befogat med ett starkt svärord, trots att jag nog inte skulle säga det i talspråket....) VEM är denna människa? Okej, Metro är metro, en gratisblaska vars innehålla man inte kan ha alltför höga förväntningar på, men detta verkar ju vara någon som håller på med någon slags vendetta, har han haft en fransk flickvän som gjort slut med honom och han har något slags helt sjukt behov av att kasta skit på Frankrike??? Vilken unket otroligt låg nivå rent journalistiskt, vilka ord han använder! Tror knappt mina ögon! Bara som exempel:

"Chirac åker och flirtar med Putin eller de kinesiska ledarna för att försvåra USA:s möjligheter att skapa ordning." - HUR kan man säga så???? Snacka om supersubjektivt!!! Tror inte många statsbesök görs för att "flirta" alternativt är det det ALLA statsbesök går ut på... sen, detta med maten:

"De enda konkurrenskraftiga produkter fransmännen numera tillverkar är ost och gåsleverpaté, och det är väl inga produkter som man direkt erövrar världsmarknaden med – så då får man muta sig fram för att få avsättning för sina skraltiga bilar och flygplan." - här verkar det verkligen som om karln har något privat och personligt mot något franskt, så här skriver man bara inte! Får nästan lust att skriva till Metro och klaga.... Vad var det de gjort från ambassadesn sida, sa du?

Svar
Ambassadören...
tyckte att det inte var något som angick honom... Lite i stil med \"la bave du crapaud n´atteint pas la blanche colombe\" Paddans drägel når inte till den vita duvan. Och det är också min mening: det verkar att han hämtar sina uppgifter från Fox News.. Han \"glömde\" bl. annat att nämna att 14 juli var datumet för starten i franska revolutionen (Bastilles frigivning) och övergång till republik. Han snackar om fransk aristokrat så karl vet kanske inte ens att Frankrike är en republik. Vad det gäller andra världskriget glömde han att hans idol Stalin gjorde möjligt för Tyskland att invadera Frankrike utan att ha att bry sig om östliga fronten. Och jag vill också bli mutad när jag köper fransk bil! Min fick jag betala full pris för!
Skrivet av    mani