Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

en lånad sommar-enkät:

Skrivet av PsPuma
1. Hos mig är det...grader varmt.
2. Idag ska jag...
3. Till lunch/middag ska jag äta...
4. Idag har jag på mig...
5. Bra bok som jag rekomenderar är...
6. När jag solar har jag solskyddsfaktor nr... på mig.
7. Min tånaglar är målade med...färg.
8. Min bikini/badräkt/badbyxor/badshorts har denna färg,...
9. För dagen är min frisyr...
10. Mitt favoritväder är...
11. Min högsta önskan just nu är...
12. För 1 miljonkronor skulle jag...
Svar på tråden: en lånad sommar-enkät:

egna svar:

1. Hos mig är det 22° grader varmt, solen skiner och vi ska snart gå ut igen. 2. Idag ska jag vara ute och leka med barnen. 3. Till lunch/middag ska jag äta köttfärssås och spaghetti. 4. Idag har jag på mig vit pikétröja och korta byxor i grön-beige. 5. Bra bok som jag rekomenderar är Lovligt byte serien av Janet Evanovich. Om man vill ha något lättsamt i sommar. 6. När jag solar har jag solskyddsfaktor nr 8 tror jag på mig. 7. Min tånaglar är omålade. 8. Mina bikini har denna färg: helsvart, blå-vit smårutig, blå-röd-gul-vit rutig, rosa-grå. 9. För dagen är min frisyr helt ostylad. 10. Mitt favoritväder är som idag. 11. Min högsta önskan just nu är få åka till havet igen. nej jag vet inte. 12. För 1 miljon kronor skulle jag kanske börja att leta efter hustomt?
Skrivet av    PsPuma

Mina svar

1. Hos mig är det 20 grader varmt, tror jag... 2. Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, gå på jympa ikväll. 3. Till middag ska jag äta grillad lax med kokt potatis och romsås. 4. Idag har jag på mig röda 3/4-byxor och vit t-shirt. 5. Bra bok som jag rekomenderar är Gittan och gråvargarna. (läser tyvärr mest bara barnböcker just nu :() 6. När jag solar har jag solskyddsfaktor nr 25 på mig. 7. Min tånaglar är målade med ingen färg alls just nu, nagellacket är slut. 8. Min bikini är ljus blå och min ena baddräkt är svart och den andra blå. 9. För dagen är min frisyr nytvättad och blåst. 10. Mitt favoritväder är som idag, sol och 20-25 grader. 11. Min högsta önskan just nu är att hitta vårt drömhus! 12. För 1 miljonkronor skulle jag ha lättare att hitta vårt drömhus.
Skrivet av    Pernilla med Lisa och Elin

Svarar:

1. Hos mig är det ca 20 nu på kvällen grader varmt. 2. Idag ska jag sova om några timmar 3. Till lunch/middag ska jag äta kväll nu ;-) 4. Idag har jag på mig en t-shirt eftersom Alicia spydde ner heeeela mig och sig själv efter penicillinet... :-( 5. Bra bok som jag rekomenderar är... kommer inte på nån faktiskt 6. När jag solar har jag solskyddsfaktor nr 9 tror jag det är (inte så noga på mig) på mig. 7. Min tånaglar är målade med ingen färg. 8. Min bikini/badräkt/badbyxor/badshorts har denna färg orangegul (är snyggare än den låter. Bikini är det, min baddräkt är grå/svart/vit 9. För dagen är min frisyr rufsig med flit 10. Mitt favoritväder är varmt! Men inte FÖR varmt 11. Min högsta önskan just nu är att bli kry 12. För 1 miljonkronor skulle jag ge barnen 100 000 var på sina låsta konton, betala av huslånet, köpa ny bil, hjälpa min mamma med studielånet, ge lite till släktingar, självklart lyxa lite! Spara på huskontot.
Skrivet av    Marie_AOA

Mina svar...

1. Hos mig är det många grader varmt. 2. Idag ska jag ta det lungt och laga en byrå. 3. Till lunch/middag ska jag äta bönsalald med cous cous och korv. 4. Idag har jag på mig tunika och mjukisbyxor. 5. Bra bok som jag rekomenderar är Dags att dö av Erica någonting. Läste den igår och den var spännande nog att hålla mig vaken halva natten. 6. När jag solar har jag solskyddsfaktor nr 6 och uppåt beronede vad som finns till hands på mig. 7. Min tånaglar är målade med mörklila färg. 8. Min bikini/badräkt/badbyxor/badshorts har denna färg, svart. 9. För dagen är min frisyr uppsatt i tofs. 10. Mitt favoritväder är svalt men soligt. 11. Min högsta önskan just nu är att bli frisk från denna förbenade förkylning och att bebis har det bra. 12. För 1 miljonkronor skulle jag lösa alla lån och köpa något en båt till maken. :-)
Skrivet av    Asereht

Marie svarar...

1. Hos mig är det 29 grader varmt. 2. Idag ska jag spackla färdigt i Lydias rum och sedan ska vi sätta upp listerna i Adams rum. 3. Till middag ska jag äta pastagryta med äpple och räkor. 4. Idag har jag på mig vita urgamla träningsshorts och en lika gammal t-shirt. Riktiga arbetskläder... 5. Bra bok som jag rekommenderar är Ondskan. 6. När jag solar har jag solskyddsfaktor nr 0 på mig. 7. Min tånaglar är målade med röd färg. 8. Min bikini och min badräkt har denna färg; svart 9. För dagen är min frisyr; Håret uppsatt i en klämma baktill. 10. Mitt favoritväder är strålande sol en riktigt härliga vårvinterdag då det är fullt med snö kvar. 11. Min högsta önskan just nu är att det skulle bli liiite svalare utomhus. 12. För 1 miljonkronor skulle jag betala av huset och studielånen och sedan skulle det inte vara så mycket kvar ;-)
Skrivet av    Marie m A, L & S

så varmt

har vi inte i småland, längre. här har det regnat nu och är 19 grader. det ska tydligen bli svalare i veckan: http://www.smhi.se/
Skrivet av    PsPuma

Janes svar

1. Hos mig är det...grader varmt. -24 2. Idag ska jag... -träffa en kompis jag inte sett på över 1 månad 3. Till lunch/middag ska jag äta... -lunch: pastasallad -middag: skinksås 4. Idag har jag på mig... -svart linne och shorts som slutar strax under knät 5. Bra bok som jag rekomenderar är... -alla Liza Marklunds böcker 6. När jag solar har jag solskyddsfaktor nr... på mig. -5 (rosenseriens solkräm unik) 7. Min tånaglar är målade med...färg. -helt omålade 8. Min bikini/badräkt/badbyxor/badshorts har denna färg,... -turkosa 9. För dagen är min frisyr... -hästsvans 10. Mitt favoritväder är... -23-24 grader varmt, sol och fläktande vind. Just nu längtar jag dock efter åska och regn för det är sååå kvavt och har varit i en vecka nu 11. Min högsta önskan just nu är... -få köpa den tomt vi drömmer om 12. För 1 miljonkronor skulle jag... -bygga hus när jag fått den tomt jag vill ha. ;)
Skrivet av    -Jane-

-24°

tänkte jag först när jag läste... hmmm, så kallt med minusgrader.var befinner hon sig?! men såg förstås sedan att det var likadant på alla svaren. *s* Hoppas att det gör bra med husplanerna.
Skrivet av    PsPuma

specialk svarar idag!

1. Hos mig är det 18 grader varmt. 2. Idag ska jag VÄNTA PÅ ATT TYRA VAKNAR SEN GÅ UT Å GUNGA IGEN. TVÄTTAR EN MASSA MASKINER OCKSÅ, DÅ VI KOM TILLBAKA FRÅN DANMARKSSEMESTERN IGÅR KVÄLL... 3. Till lunch/middag ska jag äta FÖRHOPPNINGSVIS NÅT GOTT. 4. Idag har jag på mig... JEANS OCH TUNN SKJORTA 5. Bra bok som jag rekomenderar är... DAMERNAS DETEKTIVBYRÅ VAR CHARMIG 6. När jag solar har jag solskyddsfaktor nr 25/15 på mig. 7. Min tånaglar är målade med LJUS ROSA färg. 8. Min bikini har denna färg, RÖD MED SERIEFIGURER À LA MODESTY BLAISE MÖNSTRAT 9. För dagen är min frisyr UPPSATT I TOFS 10. Mitt favoritväder är... LAGOM MED SOL OCH LITE VIND I HÅRET 11. Min högsta önskan just nu är... ATT DET SKA DRÖJA LÄNGE TILLS DEN 1A AUGUSTI 12. För 1 miljonkronor skulle jag... SKRATTA GOTT
Skrivet av    specialk m Tyra

Madde svarar

1. Hos mig är det 12 grader varmt. 2. Idag har jag åkt hem från sommarstugan, med allt vad det innebär 3. Till lunch/middag åt jag pizza 4. Idag har jag på mig röd t-shirt och ljusa jeans 5. Bra bok som jag rekomenderar är Stiftelse triologin av Isaac Asimov 6. När jag solar har jag olika solskyddsfaktor på mig beroende på när på säsongen, var jag är etc. 7. Min tånaglar är målade med grå färg. 8. Min bikini/badräkt/badbyxor/badshorts har denna färg, en är mörkblå med cerisa och turkosa sidor, en är ljusgrå/ljusblå, sen har jag en rosa badräkt med libress-fåglar på (ja, bind loggan), men den används mest på möhippor och liknande :-) 9. För dagen är min frisyr tofs 10. Mitt favoritväder är ca 23 grader, soligt och en svag bris. 11. Min högsta önskan just nu är att sluta må illa!!!! 12. För 1 miljonkronor skulle jag betala av på huslånet
Skrivet av    Madde Albin & Simon

Madde m Albin & Skruttet skulle det vara *imt*

Skrivet av    Madde Albin & Simon

Flickmamman svarar

1. 15,9 grader och ÖSREGN 2. stanna inne och \"plocka\", det regnar ju... 3. Restmat 4. Röda piratbyxor och svart tunika 5. Grottbjörnens folk osv. Skitbra klassiker! 6. 20...använder samma som barnen 7. rosalila 8. röd och gul 9. uppsatt i en snurrtofs bak, som alltid... 10. vårsol 11. att jag slapp börja jobba till hösten... 12. betala lite av lånen på huset, köpt en större bil och unnat oss en resa till disneyworld på en gång!
Skrivet av    josjen76