Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Hallå

Skrivet av tarantella
hur står det till på kvällskvisten?
Verkar vara lite öde på SM just nu. Vad sysslar ni med eftersom ni inte är här.

Här är det skittråkigt just nu, sonen är hos pappa och dom flesta vänner på semester, ingen på MSN att prata med. Sitter och fundera på vad man ska äta för mat i kväll, vad ska ni äta för något?
Svar på tråden: Hallå

Jag ska äta

vodka mandrin med nåt till...
Skrivet av    TomPJ

\'skrattar\'

tänk om man kunde få ett sådant kvällsmål nån gång:)
Skrivet av    andromeda

orkar inte laga nåt,

åt en pastasallad när jag var ute en sväng. Så lat är jag! Här är det också stiltje i vänskapskretsen. Jag ska forstätta och fixa här hemma. Ett projekt som drar ut på tiden verkar som.
Skrivet av    katja

Kvällskvisten...

...är inte mer händelserik här än att den till stor del tillbringas i tvättstugan med att få ordning på tvättberget jag och barnen åstadkommit på vår weekendtripp. Ätit har vi, blev nån halvläskig sak som kanske kan kallas italiensk korvpytt? Falukorv, soltorkade tomater, grovhackad vitlök och oliver, lite pesto....det var vad som fanns i det annars tomma kylskåpet....hittade lite makaroner i skafferiet också. Nu sitter puella här med \"på maten-kaffet\" och önskar sig bort....lååångt bort!
Skrivet av    puella

Vi åt

Biffstek med vitlökssmör, pommes samt gräddfil med egen gräslök & Persilja plus vitlök och citron *smask*. Vi slickade faten alla tre ;) Sedan så har jag sågat ner en sjujävla massa halvdöda plommonträd.. Kul när luftfuktigheten är typ 95%... Och du jag håller med! Bortsett ifrån att jag har barnen, tack och lov!
Skrivet av    missparker