Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

tre tätt, sjal och vagn?

Skrivet av smultron
Jag undrar om nån vet om man klarar sig på en enkel sittvagn och en långsjal med tre tätisar. Den äldsta kommer vara 2 år och 8 månader. Ingen går på dagis.
Svar
De tror jag absolut!
Min \"snart-3-årig\" går alltid själv överallt. 1-åringen åker bärmojäng, men kan tycka att det är roligt att låna andras vagnar ibland och en nyföding bär man ju utan problem!
Skrivet av    Venus
en kompis testade
o det funkade inte för henne eftersom hon har hund att gå ut m. hon köpte en trillingvagn.
Skrivet av    annika
min stora
är 2 år 10 månader och han har inte åkt vagn på flera månader. Vi har exempelvis varit på djurparken i Borås och han har klarat att gå hela dagen där... Blir det problem får du väl omvärdera då! Jag kommer att ha tre barn på tre år (Jonathan hinner inte fylla 3 innan bebisen kommer) och Jonathan kommer inte ha tillgång till någon vagn. Ståbräda är ju ett alternativ som vi kört med ett tag, men det behövs inte heller längre.
Skrivet av    Madde + J 02 + J 04 + bf 0509
Själv kommer jag ha...
syskonvagn, enkelvagn och sjal till mina tre tätisar. Då är min största tätis 3 år och han åker inte så mycket vagn numer men jag vill att han ska kunna få vila benen/fötterna om han behöver och då är det bra att ha valmöjlighet. Men smaken är som baken och behoven likaså. Klarar sg gör man nog, det är nog mest en fråga om vad man tycker är drägligt och hur man lever förstås. :-)
Skrivet av    Asereht
har
iof bara två små men enkelvagn med ståbräda o sjal så har ni väl allt täckt? då kan ju även \"stora\" vila fötterna om det behövs eller halas in o hållas på plats vid behov *s* ni märker nog snabbt vad ni har för behov *kram*
Skrivet av    Jenny m Thea & Moa
syskon vagn och
bärsjal ,beror iof hur långt och mycket ni går.
Skrivet av    andromeda
Jag skulle nog rekommendera
en tvillingvagn. Jag tycker själv det är jobbigt i längden med en på magen, en i vagnen och en springandes rundt, speciellet i affärer och på längre promenader. Känner mig lite låst med att bära barn i sjal/sele under längre perioder, särskilt när bebisen blir lite tyngre. Den störste kan ju gå, de två små i syskonvagn, skulle du tycka den störste behöver vila benen kan du ju ha den lille i sjal. Men det beror ju på hur mycket du är ute och går, och vad ni då gör. Är det korta prommisar till lekparken där de två största ändå springer rundt och leker så kanske det inte behövs. Du kanske inte heller är ute på stan själv. Ståbräda är bra, men...de stora kan bli lite lata när de vet den finns, och de lite mindre har lätt för att sticka i väg...eller som min tvååring gjorde-somnade när vi promenerade, inte så bekvämt.
Skrivet av    Sölvi med 6 barn