Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Alva är här!!

Skrivet av Åsa med Alva 18/7 (Rödtottan)
Pyret kom ut i måndags morse, 18/7 kl 3.53, och visade sig vara världens sötaste Alva! Så det där med att ha en tyyypisk pojkmage kan man mao ta med en en stor nypa salt ;-).
Hon är en 50cm lång, 3530g tung guldklimp med lite guldblont hår (en blivande minirödtotta månne?) och välsvarvade långa ben som hon gärna sträcker ut så mycket det går. Hattmåttet var 36,5. Hon är hur lugn och snäll och gullig som helst, och utnyttjar väldigt sällan sina röstresurser (som är stora!). Amningen fungerar jättebra, och hittills har det inte varit något skrik om nätterna (peppar peppar...).
Förlossningen var absolut ingen mardrömsförlossning, men det blev lite komplikationer som jag gärna hade varit utan. Öppningsarbetet gick bra (men ONT) och i rätt lagom takt, men krystningvärkarna var jättedåliga, så trots att jag krystade fram henne så åkte hon tillbaka in lika långt varje gång, så sammanlagt hände ingenting. Tillslut fick dom lägga en sugklocka för att kunna förhindra att hon åkte tillbaka. 5 timmars krystning blev det innan hon var ute, och vid det laget var jag rätt trött och uppgiven. Två rätt ytliga bristningar blev det, och efteråt ville inte livmodern dra ihop sig riktigt, så jag blödde en del. Sedan visade det sig att jag som är Rh neg, bildat antikroppar mot hennes blod och fört över en del till henne, så vi blev kvar på bb några extra dagar för att kolla upp det. Det har dock sett bra ut, så igår fick vi komma hem. Så nu är vi hemma med vår underbara prinsessa, omtumlade och lyckliga! Tänk att just VI lyckades göra något så fantastiskt och perfekt! Stora kramar från Åsa
Svar på tråden: Alva är här!!

Oh.... så underbart!

Grattis till er o lilla Alva!
Skrivet av    aarr +6dagar

Välkomna hem!

Skönt att höra att ni mår bra! Grattis till Alva! Blir sååå avis!
Skrivet av    Mizen_m_två

Grattis!!

Stort grattis till lilla Alva. Klart pojkmagen inte spelar nån roll eftersom Alva inte kan se formen där inifrån! :) Skönt att du mår bättre nu och visst är det helt fantastiskt vad man kan skapa för underbara bebisar.
Skrivet av    Petra m Jonna

Härligt

Grattis till lilla Alva :)
Skrivet av    X-tjejen

Grattis till Alva

Hon låter ljuvlig!!! **AVIS** men är inte avis på din krysttid...urk. Nu får ni njuta och ha det så bra, kram jeanette
Skrivet av    j med 4

Stort grattis!

Vad bra att det gick bra till slut!
Skrivet av    Kitty

Grattis

till Alva!
Skrivet av    Moll med 4:a och lillkillen Markus i magen+11dagar

Grattis.

Sött namn...Ha det gott å snusa tösen i nacken från mej. *Sniff* snart *hoppas* e det vår tur att ligga med näsan i lillens nacke. *fniss*
Skrivet av    Fru Lök

Jättegrattis!!

Supersöt är hon och fint namn har hon fått oxå. Trodde det var en tjej hela tiden så det så ;-) Många kramar härifrån.
Skrivet av    Erika m Thea på besök

STOOORT GRATTIS!!

5 timmars krystande verkar inget vidare - men så underbart att allt är så bra nu! Vackert namn har hon fått också! Stora grattiskramar från oss!
Skrivet av    Jica

Stort grattis

till enliten Alva. Vilket gulligt namn.
Skrivet av    Maria med 4

Grattis!!

Vi gläds med er!
Skrivet av    Anita med Alma 15/7

grattis

grattis till dottern
Skrivet av    thowida m. Rebecka 050712

Å en Alva

till er! Jag tycker det är ett så fint namn, hade inte kompisens dotter hetat det så hade vi definitvt valt Alva. Det måste vara skönt att vara hemma nu men det lät ju lite jobbigt det där med lrystvärkarna. Men det tänker du ju inte mer på nu. Kram.
Skrivet av    Johi

Grattis vännen!

Att hon är bedårande vet jag ju redan. Har ju haft den stora förmånen att se henne live flera gånger på BB :o). Må så jättegott och ta hand om er! Kramar från salsgrannen på BB.
Skrivet av    Lilla P

Artiklar från Familjeliv