Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Abrubt slut på amning

Skrivet av Ansi64
Tror jag slutat amma! Har inte ammat på ett dygn nu o oj vad det spänner i brösten. Skulle man kanske "trappat ned" istället för att sluta helt o hållet? Min flicka är 22 månader idag så det känns som om det räcker nu ;)). Hon har velat amma flera gånger på nätterna också och jag är hel-öm! Så det mysiga är helt klart över! Men som sagt - jag känner mig som en mjölkstinn ko - börjar snart råma!
Svar på tråden: Abrubt slut på amning

Föröker också samla mod att sluta...

Hoppas att det slutar att spänna i dina bröst snart! Det är inte så kul minsann, men det brukar inte vara så länge har jag för mig om. Jag har en kille på dryga 10 månader, och nu försöker jag och maken repa mod att sluta. Efter semestern kommer det inte att funka, börjar jobba snart. Men jag tycker samtidigt fottfarande att det är mysigt, och han vill ju tutta! Min stora tjej var aldrig intersserad ordentligt, och frågade inte en gång efter bröstet när vi slutat(efter 9 månader) Men snart måste det ändå ta slut, snyft! Hoppas att din tjej släpper tanken på bröstet fort, och kramarna och pussarna får man väl förhoppningsvis ändå!
Skrivet av    Catharina

Men vet du..

om ni tycker det är mysigt fortfarande kan du väl amma på morgonen och kvällen? Jag har hört att det skulle vara bra mot infektioner o sånt när de börjar på dagis. Vi har slutat nu fast jag gråter nästan när jag tänker på det. Man får stålsätta sig när hon säger \"nutta, nääälla!\" och brösten håller på att explodera. Men samtidigt så är hon stor tjej nu och det ska bli så skönt att få tillbaka sin kropp igen. Nu har det gått ett par dagar och det går jättebra. Man avleder snutt-behovet med att göra något mysigare, läsa bok eller så.
Skrivet av    Ansi64

Artiklar från Familjeliv