Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Hjälp

Skrivet av Camilla
Har tre killar, 5,5år, 4 år och en på 5 veckor. Ända sen jag fick min tredje kille så har jag velat ha en till. Ska jag försöka, någon med erfarenheter. Konstigt att jag känner suget så starkt, jag borde vara nöjd.
Svar
Vad vill din man?
Hej! Själv kan jag inte sätta mig in i hur det känns att ha ett sug efter barn när man precis fått en men det jag undrar över är vad din man vill- ni är ju två om ett så stort beslut.
Skrivet av    CS
Det där konstiga suget..
.. det finns där för några av oss. ;O) Somliga känner sig fullt nöjda med två barn, andra vill ha ett litet gäng. Prata med din man, och gör sedan som ni vill. Om andra höjer på ögonbrynen skall ni strunta i det. Känner ni att ni själva vill och kan, så tycker jag att det är det rätta. Jag har fyra killar varav de tre yngsta är relativt täta, och väntar lilla femman nu om fem veckor. Det senaste tillskottet är förvisso oplanerat, men både min man och jag är överlyckliga över att vi fått chansen till ytterligare ett barn. Vi trodde inte att vi skulle kunna få fler barn, nämligen, så det blev verkligen en bonus när vi förstod att det förhoppningsvis skulle gå bra. Lycka till med funderingarna. :O)
Skrivet av    Pilla med brorsorna och lilla femman v 33
Tack
Tänk att det finns fler som jag. Min man vill gärna ha fler, men det är ju jag som får ta det mesta ansvaret pga att jag är hemma och han jobbar. Vad roligt att fem barn, jag har tänkt minst fyra. Det är inte så vanligt nu för tiden
Skrivet av    Camilla
Oj så sent! *ler*
När min etta var 1 timme gammal sa jag till gubben att jag ville åka hem och göra fler barn. TVåan han bli 2 dagar innan suget kom och med trean så han det gå nästan 2 veckor. Nu vill inte sambon ha fler och trean skulle egentligen inte heller kommit så jag får nog vara nöjd med mina tre. Annars hade jag galdeligen haft åtminstone 2 stycken till. Så vill din sambo oxå ha fler så är dte bara att köra på.
Skrivet av    Mysaan med boysen