Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Vet ni vad??? :o)

Skrivet av Cia
Vad gulliga ni är som har tänkt på mig!!! Och vet ni vad??? Bebis finns fortfarande kvar i magen och hjärtat slår! Hade växt mycket sedan sist, nu såg man tydligt huvud,kropp och två armar och så hjärtat förståss.

Ringde till gyn idag och trots att det inte fanns några tider så ordnade hon med jourläkaren så att jag fick komma in. En snabb koll så att det såg bra ut och inte så många minuter på skärmen men allt jag begärde var ju att få se hur allt stod till. Jag var bergsäker på att fostret slutat växa.

Så nu känner jag att hoppet blev ganska starkt igen, jag menar att fostret har växt så bra och att hjärtat slår i v. 10+2 måste ju vara ett gott tecken!!

Konstiga är att jag är smalare nu än jag var innan jag blev gravid,hmm... för några veckor sedan gick inte magen att dölja nu är det alldeles platt (eller det var ju till att ta i med mina 35 kg övervikt:o). Har gått ner ca 2 kg tror jag fast annars när man bantar försvinner minsann aldrig magen.

Nä nu ska jag minsann ta mig i kragen och försöka njuta!! Har en vecka kvar av semester, sedan ska jag berätta den stora nyheten på jobb....dom blir INTE lyckliga!! Men men det är deras bekymmer!

Kram på er allihopa!! Och tack än en gång för tankarna!!!
Svar
Åhhhhhhhhh vilka goda nyheter!!
Fantastiskt:) Jag blir så glad för din skull och det var ju underbart att lillisen hänger kvar. Vilken lycka!!! *kramar om*
Skrivet av    Suddagumman
Ja tror knappat det är sant!!
När jag gick dit var jag ju liksom inte alls gravid, och nu är jag helt plötsligt gravid igen,hihi!!
Skrivet av    Cia
åh, vad skönt!
Vad glad jag blir för er skull! Jobb är ju en värdslig sak i jämförelse, vilken tur att du får tala om för dem att du är gravid! Vad jobbar du med? blir lite nyfiken eftersom de inte kommer bli lyckliga... Kram!
Skrivet av    emelie
Vad glad jag blir!
Hoppas att du kan njuta nu riktigt! Kramar!
Skrivet av    tårtmamman
Härligt!!!
Förstår att det var en skön känsla!!! Och här är en till som tycker att magen gått tillbaka... Jag som tyckte att en liten putmage var på G, men nu känns det inte så. Dock har jag ökat en del i vikt... Kram
Skrivet av    Lina Matilda bf 7/2
Tack!
Hmm....mitt jobb, ja du kommer inte tro det...jag är förskollärare. Har försökt söka mig vidare men har tyvärr inte gått så bra och nu har jag ju bara tänkt jobba till januari eller så (hoppas jag).
Skrivet av    Cia
Tack!
Jo jag ska försöka koppla av och njuta lite nu.
Skrivet av    Cia
Tack!
Jo man vill ju faktiskt få lite bebismage nu :o) Det är ju så mysigt!!! Kommer ihåg att jag saknade den många gånger efter sonen var född.
Skrivet av    Cia
Underbart!!!
Jag misstänkte det, men man kan ju aldrig veta!! Att se bebben leva & hjärtat slå i v.11 är väldigt goda tecken. Jag tror risken för missfall nu är extremt liten. Så, försök njuta av det faktum att ni ska ha barn i februari!! Massa kramar!!
Skrivet av    -Catharina-
Vad GLAD jag blir...
...för er skull!!! Det är helt klart ett jättegott tecken och självklart ska du njuta fullt ut av ditt lilla knyte och din semester! Jättekram till er!
Skrivet av    Ninna med Ludwig, Willemo & bf4/2
Åh vad skönt att höra!
Det var ju riktigt goda nyheter :-)
Skrivet av    Nadia med Amelie-03+bf11/2
Så härligt!!!
Vilken lycka! Njut av din gravididtet!!! Kram c
Skrivet av    clin & Maja
Åhhh va skönt!
Har tänkt på dig och hoppats att allt var bra trots allt! Vad underbart att allt såg bra ut. Det där med magen upplever jag oxå! Helskumt! Jättekram till dig iaf =))
Skrivet av    Veronica m Saga&Tyra
oj!
ja, jag är också i den branschen, kan man säga. Fast med lite äldre barn (högstadiet). Nu skulle jag ifs ändå bara jobba fram till jul (därav beslutet att försöka sig på ett barn i vår o det gick ju bra =) så det kommer nog gå bra. Men jag kommer absolut inte lämna yrket (det är bäst!) men söka mig till en skola närmare hemma efter min \"ledighet\" för nu jobbar jag alldeles för långt bort (men trivs attans bra). Vill du byta yrke eller bara arbetsplats? Hoppas du hittar ngt bättre iaf =)
Skrivet av    emelie
Ååå vad skönt!
Vilka härliga nyheter :-) Njut av graviditeten och din sista semestervecka nu!! Kram!
Skrivet av    -Grynet-
Va kul
Nä byta yrke vill jag inte göra, men gärna arbetsplats.
Skrivet av    Cia
Hejja och hurra.
Jätteskönt. Klappa magen!
Skrivet av    AnnaPanna bf 14/2x2
Härligt!
Vad skönt att allt såg bra ut! Vilka toppen människor som ordnade så att du fick komma in trots att det var fullt egentligen!! Lycka till med berättandet på jobbet! Hoppas att de kan vara glada för din skull!!
Skrivet av    M m T.04-04
Skönt!
Njut nu och koppla av - försök tänka positiva tankar framöver! *kram*
Skrivet av    Gerdan i vecka 14
Vad fint!
Så lättad jag blir av att läsa ditt inlägg. Härligt härligt härligt!!
Skrivet av    Sarah m Maxen -03 + Smultronet i magiska v 12
Åh, vad skönt!
Underbart att allt var som det skulle! Kram C
Skrivet av    Carina m H03 & E05
Yes!
Vad skönt att höra att allt stod rätt till! Jag hade en stark aning att det skulle gå bra ;o) Grattiskramar!
Skrivet av    BusigaLisa m Fabian03+Ostbågen bf 3/2
Underbart!
Blir så glad att höra det! kram
Skrivet av    Anna m Isak & Adam