Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Dags för nya glasögon...

Skrivet av -sl-
till lilla dottern som nu har fyllt åtta. Och fyyy... det är sannerligen inte billigt med glasögon! Om vi har tur kostar de "bara" 2800 och om vi har otur kostar de 3900 =/ Hon har +6,0 och ett svårkorrigerbart brytningsfel.

Tydligen är det styrkan som avgör om glasen är sk lagervara och hos optikern var man inte säker på om gränsen låg på +4,75 eller +6,0. Är glasen lagervara kostar de 1700kr annars 2800kr, för bara _glasen_! Imorgon ska vi få veta...


Svar på tråden: Dags för nya glasögon...

Jo du!

Vi har samma visa. Sonen har 7,5 samt 6,5 på sina ögon samt ett brytningsfel alla större. Ögonläkaren uttryckte sig så här när vi var där. Vi fixar väl nya glas nu när ni kan få bidrag, 800! Som om det gör något större då glasögonen nörmar sig 4000 .
Skrivet av    E

Inte hört något

så jag hoppas på att glasögonen blir \"billiga\" och \"bara\" kostar 1700kr+båge... fast å andra sidan åkte vi hemifrån vid 13.30 i eftermiddags och de kanske har försökt ringa efter det? Fast dottern ser verkligen fram emot att få sina nya glasögon så jag hoppas innerligt att hon blir lika nöjd när hon sen får dem! =)
Skrivet av    -sl-

Artiklar från Familjeliv