Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Tant Grön och ni andra om att ha tätisar!

Skrivet av Grabbarna Bus mamma
Det kändes så skönt att läsa det ni skrivit idag. Jag har tre söner, 7 år, 2,5 år och 1 år och ibland tror jag att jag ska gå under för att allt känns så jobbigt... idag har varit en sådan dag, skrik, bråk och tjafs, mellanbror kan inte lämna lillebror ifred, nyps, slår till, tar hans grejer. Lillebror skriker och gråter och precis som många av er skriver; kastar mat och j*vlas vid matbordet. Och mitt i allt kaos en 7-åring som vill göra saker.
Går vi ut så sticker de små åt varsitt håll, att faktiskt vara i lekparken är helt ointressant - pust!
Ville bara skriva att jag känner igen mig och att det ibland känns som att man knappt kan säga att det är så jobbigt att ha små barn, men det är ju det. Underbart också, men tungt. Det var skönt att känna att jag inte är ensam eller onormal att känna så här. Tack!
Svar
nä,
ensam edu absolut inte:)
Skrivet av    andromeda
Blir bättre... :o)
har en 10,5åring en 5åring och en 4åring, och sedan ca ett halvår så har det nästan varit konfliktfritt... *ler* Just nu är det bara _så mysigt_ med triss i barnen. Lugna sansade måltider när vi faktiskt pratar om vad vi gjort under dagen, de hjälper varandra med saker, ffa så leker de med varandra, helt plötsligt har jag egen tid _hemma_ fast barnen är hemma. Nästan så suget på ett bebis till har börjat komma... (Eller suget är väl där jämt, men jag trycker tillbaka...*ler*) svamligt detta blev, ville bara säga att jag vet vad du lever i och även om det inte känns så nu, så går det fort.. *KRAM*
Skrivet av    Acinna