Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Ny här med liten fundering :)

Skrivet av Ally2 med Titus
Hej alla. Ally2 här, smyger in och kikar lite... Går med små funderingar i tätisriktningen och vill så gärna höra vad ni erfarna tycker och tänker :)

Har två "stora" barn på 10 och 7, och två bonusar på 8 och 5, och så vår gemensamme lillprins som snart är 6 veckor gammal. Innan Titus (minstingen) kom hade jag inte ens funderat på en nummer 6, men maken har hintat en del om att "man ska aldrig säga aldrig"... *s* Nu känner jag plötsligt så otroligt starkt att jag skulle vilja att Titus - sladdisen - får ett helsyskon också. Och då gärna tätt.

Har läst inläggen nedan, men vill ändå ställa frågan - vad har de största fördelarna respektive nackdelarna varit med tätisar? Hoppas på goda råd och glada tillrop (eller varningsskrik...)!
Svar
Grattis till lillen
Och här kommer lite från mig........ Fördel: Han blir inte ensam när de andra som är lite äldre kommer att vara mer hemmifrån. Då har han också någon att leka med. Det är ju ändå ganska stort hopp till den yngsta i er familj. Det ser jag som en av de stora positiva sakerna med mina tätisar. Att de alltid har någon att leka med. Det är roligt att ha två som är nästan jämnåriga tycker jag!! Kommer inte på något mer just nu.... Nackdel: Det är förbannat jobbigt!! Särskilt när de är i trotsålder samtidigt, som mina är just nu! Det kanske är lika jobbigt att ha fler år emellan, men det vet inte jag...! Men i allt virrvarr så är det absolut värt det, alla gånger!!!! Hoppas att det gav dig något i a f och att det kommer en liten tätting.....! : )
Skrivet av    Malin-m-2
kände lika dant
och nu får vi mindre än ett år emellan våra minsta. Har en -91: en -01:a en -05:a och snart en -06:a De6t känns underbart!
Skrivet av    cateye m. D -91 D -01 & L-05+bf-06 27/3