Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Halloj

Skrivet av Fia_med_3
Jag heter Fia och har två små underbara killar. Jag brukar vara inne här och läsa en del och tänkte att det var dax att presentera sig. Jag har inte så tätt mellan mina som en del här men dom är födda 0301 och 0412. Så 20 månader skiljer det mellan dom. Redan innan Samuel så ville vi ha barnen tätt, om vi kunde få barn. Själv så har jag en bror som är född 7108 och jag är född 7211 (jag är iof adopterad) och vi har haft/och har ett otroligt nära band till varandra.
Lite om mig:
Min äldsta son, Samuel, föddes den sista januari -03 och min andra son, Jonathan, föddes den 5:e december -04. Det har gått oerhört smidigt för oss, och det har varit väldigt lite avundsjuka från Samuel. Väldigt tidigt så pratade vi mycket om bebisar, kollade i böcker mm. Och det gjorde vi sedan hela min graviditet, så när Jonathan väl kom ut så var Samuel stormförtjust =)
Nu när Jonathan är 8 månader så märks det redan hur tajta dom är. Dom busar, brottas och myser tillsammans. Det är helt underbart och jag ångrar inte för en sekund att dom kom tätt.
Annars så har jag precis börjat jobba igen, min man ska vara hemma nu till början av nästa år. Jag jobbar som datakonsult så jag har fördelen att kunna arbeta hemifrån väldigt mycket. Så även om jag jobbar heltid så äter vi oftast frukost, lunch och middag tillsammans hela familjen. Sedan drar jag mig tillbaka till mitt kontor i källaren och Samuel är helt införstådd med att jag går till jobbet då ;)

Det var lite om mig, så ni vet vem jag är om jag skriver eller svarar på något inlägg här framöver.

Ha det så bra så länge!
Svar
Välkomna hit!!
Jag har 19 mån mellan mina tjejer varav den äldsta fyller 4 år om en månad. Har en syster som är 22 mån yngre och vi har alltid stått varandra nära så det kändes så kul att jag också fick två tjejer tätt.
Skrivet av    Anonym
Välkommen hit!
Har 18 mån mellan mina barn, full rulle :) Mer om mej finns i mitt info!
Skrivet av    -Nina & Co-
Välkommen hit!
Hoppas att du ska trivas :) Själv har jag 14 1/2 månad mellan mina busungar.
Skrivet av    Sandra med tre