Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Behöver man egentligen

Skrivet av -Selma-
en syskonsulky till en sen -01:a och en sommar-03:a?... Funderar på att köpa en brio syskonsulky, men behöver vi det? Egentligen?
Svar
Jag har en
höst -01:a och en sommar 03:a. 01:an fick stå på ståbräda när 03:an föddes och förra våren slutade 01:an helt åka vagn (hon var då drygt 2,5 år). Så _jag_ tycker att det är onödigt, men det beror ju helt på hur dina barn är. Åker den äldsta mycket vagn? Går ni till mycket och långa sträckor osv?
Skrivet av    J
Jag tycker inte det!
Jag har en sommar -02:a och en sommar -04:a (ja, en sen -00:a också) och jag har enkelvagn till lilleman (1 år idag). Vi är ute och går mycket och långt, men båda stora tjejerna orkar gå flera kilometer bara man tar det i deras takt. Vi sålde syskonvagnen när lillebror föddes. Då var mittenbarnet nyss 2 år fyllda och storasyster var 3½ år. Kramisar
Skrivet av    Ango m. Paulina -00, Simone -02 & Victor 1 år idag
Tack för lite svar
det var som jag trodde då, barnen klarar sig med ståbräda...det var nog mest jag som vill köpa tror jag. Har faktiskt inte haft syskonvagn sen augusti -02, men blev lite sugen när jag såg en billig sulky...fast har det gått i ett år utan så klarar man sig nog... =)
Skrivet av    -Selma-
Har en höst-01+vår03:a
och vi köpte en syskonsulky till dem när vi sålde den första syskonvagnen. Den hänger med nu över sommaren med i alla fall men oftast använder jag bara en enkelsulky till den lilla och så får storasyster gå. Har varit skönt med sittplats för båda ibland nu på semestern när vi vart ute på dagsutflykter. Skulle inte skaffat någon nu om jag inte redan haft en, blir väl snarare så att vi kanske säljer den i höst.
Skrivet av    Anonym
Grattis Victor på ettårsdagen!
Ett år går visst fort:) Hoppas han och ni har haft en riktigt bra dag! *kram*
Skrivet av    Anonym
Har oxå
en sen 01:a och en sommar 03:a och vi klarar oss bra utan syskonvagn nu. Har en duett hemma som vi ibland tar om jag ska göra längre utflykter själv med barnen. Med annars funkar det fint, Colin går för det mesta och vi har ståbräda i fall att! :)
Skrivet av    -Nina & Co-