Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Det är lite trögt inne på forumet.

Skrivet av Lisa m. Vilgot 0309 & Olivia 0504
Behövs lite mer aktivitet.

Hur går det för er med era tätisar?

Tycker ni det är jobbigt eller flyter det på bra.

Här har det gått över alla förväntningar.Jag målade upp värsta scenariot, och så blev det aldrig. Jag måste säga att jag riktigt njuter av att få se dem växa upp och nu att den lilla tycker det är så roligt med den stora.

krAAAAM
Svar
Vad skönt
vissa dagar som idag är mina nästan gratis! *s* De bråkar (puttas, slåss, gapar, retas mm mm ) i stort sett hela tiden. De kan inte vara tysta 5 minuter utan tjafs. Då är det inte långt ifrån att man låser huset och drar. Men nu när de sover som små änglar i sina sängar är det bara underbara. Andra dagar leker de jättebra ihop, mamma pappa barn, spelar spel och är sååååå snälla mot varandra. Det är nästan så man önskar att det var lite bättre uppdelat 50/50 på alla dagar. Men på dagis har de aldrig bråkat med varandra *hm* Så ibland undrar man hur man är funtad, en sån här dag tex, hur kan jag vill ha ett barn till? En bebis, jo det är ju inget, men en bebis som växer upp och stannar i nån evig trotsålder och inte vet hur man säger ja eller inte bråkar. Nåväl, för det mesta går det ganska bra, och längtan efter en liten bebis övervinner nog rädslan för att ha ett hus fullt av trotsande barn ; D
Skrivet av    Annika o Amy 29-3-06
Det flyter på
Jag har ju tonåringar nu med mina tjejer som det är 15 månader mellan, och det har faktiskt flytit på hela tiden.
Skrivet av    Lena_O
Hos oss
flyter det på bra! Barnen har blivit jättetighta under sommaren och har jättekul tillsammans och uppskattar verkligen varann! :) Det är roligt! Hos oss har det överhuvudtaget gått bättre än jag vågat hoppats på, i våras när båda barnen var extrem-trotsiga var det lite kämpigt men det var en ganska kort period.
Skrivet av    -Nina & Co-
Hihihihi!
Ja varför måste allt bråk och kiv komma på en gång. Dem kunde ju fördelat upp det lite så mamma/pappa har tid att ladda batterierna. Väntar du en liten till? kRAM
Skrivet av    Lisa m. Vilgot 0309 & Olivia 0504
Vad skönt!
Hoppas att det gör så mellan mina småttingar också. *önsketänker* KRAM
Skrivet av    Lisa m. Vilgot 0309 & Olivia 0504
Hej Nina!
Ja du har ju också dina tätt. Vad skönt att den där jättejobbiga perioden är över för er. Jag fasar lite, för den kommer ju hit så småningom också. KRAM
Skrivet av    Lisa m. Vilgot 0309 & Olivia 0504
Mina tjejer var kompisar
direkt från första dagen, och det har hållit i sig. Just nu är de tillsammans och handlar lite underkläder och skolsaker tillsammans. Känns så tryggt när de är så bra kompisar som de är. Jag vet ju att de ihop är starka som stål!!!
Skrivet av    Lena_O
Nej ingen liten än
men den får gärna bli till när den vill : D
Skrivet av    Annika o Amy 29-3-06
Just nu är det jobbigt
Rebecka är inne i värsta treårstrotset och jag känner att Lukas hamnar i skymundan pga det. Å andra sidan hade det knappast varit bättre om vi haft tre år mellan barnen för då hade jag varit höggravid mitt i detta *pust* För det mesta tycker jag att det är underbart med tätisar, men vi har det långt i från så rosenrött och perfekt som många andra här inne tycks ha det.
Skrivet av    Annika m R, L & N
Hej hej!
Tycker oxå att det har gått över alla förväntningar här hemma. Jag har iofs inte tänkt efter så mycket utan kör bara på *s* Klart att det har varit perioder med trots etc men det går ju över. Jag har en väldigt lugn och snäll son och en liten bråkstake och dramaqueen till dotter haha! Dom leker väldigt fint ihop, fast visst ryker dom ihop när dom vill ha samma saker numera :) Ska bli spännande att se hur dom reagerar på trean sen. KRAM!
Skrivet av    Sandra med tre
Just nu är det okej..
...men för ett halvår sedan var det nära uppsägning av föräldraskapet. Jag tycker att det är jobbigt med två barn helt enkelt, sedan vet jag inte om det är bättre eller sämre med två år mellan dem utifrån jobbighetsaspekten. Jag är nog för lat för barn helt enkelt :)
Skrivet av    Gabbi med Alva och Jacob
Här går det super-
bra med mina två troll, de leker, tar hand om varandra och allt är allmänt supertrevligt. Så här får det gärna vara resten av livet =) Det är 20 måndader emellan dem, Emilia och Lucas.
Skrivet av    -Selma-
Beror på...
vilken dag man frågar. *s* För det mesta går det bra och rullar på fint. De leker och de bråkar, helt normala ungar alltså. :-) Funderar desto mer på hur det kommer att bli när \"filur\" kommer.
Skrivet av    Asereht