Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

etapp 2 påbörjad

Skrivet av marita
Började min viktminskning i våras. Gick då ner 7 kg, i maj bestämde jag mig för att se om jag kunde behålla vikten utan att behöva väga och räkna på allt jag ätit. I måndags vägde jag mig efter semester och 3 månaders uppehåll och jag stod på samma vikt som i maj. Så nu tar jag nya tag och ska ner de sista kilona. Har bestämt att minst 5 kg ska bort ev mera men jag får se efter resans gång.
Svar på tråden: etapp 2 påbörjad

Det är jättebra!

Jag tycker du har varit jätteduktig som hållit vikten under sommaren! Vilken skön känsla det måste vara att veta att du klarar det på egen hand. Det kommer alldeles säkert gå bra för dig att gå ner de där sista kilona!
Skrivet av    Nefertari

tackar

jo det känns bra.Jag vet att jag äter rätt utan att behöva tänka på minsta lilla sak jag stoppar i munnen. Jag kan unna mig både det ena och det andra utan att det visar sig på vågen. Mitt mål är att vara nöjd med min vilkt till nyår så jag hoppas att det ska funka bra.
Skrivet av    marita

Oj vad bra

Det är ju idealiskt, vad bra att du står kvar på samma vikt! Heja dig inför andra etappen! Är det VV du kör eller något annat?
Skrivet av    MrsHyde

tackar

jag använder mig av viktklubben
Skrivet av    marita

Artiklar från Familjeliv