Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Älska nykter?

Skrivet av Sissi
Har väninnor som är gifta/sambo som säger att de dricker ett glas vin till maten varje dag så då är de aldrig totalt 100% nyktra när de har sex. Själv har jag inte haft sex i totalt nyktert tillstånd på evigheter då jag är singel och mest har ons och tillfälliga pojkvänner som jag mest träffar på helgerna då det också intas lite eller en hel del alkohol.

Hur är det för er? Är det länge sedan ni hade sex 100% nyktra?
Svar på tråden: Älska nykter?

Tvärtom!

Jag har aldrig sex onykter. Det är inte lika skönt och jag har svårare att komma då. För övrigt dricker jag nästan aldrig ändå, jag mår bäst utan alkohol...
Skrivet av    SharpMissy

ja du..

...det är flera år sedan jag hade sex onykter *s*
Skrivet av    maria65a

Älskar aldrig

onykter. TYcker det är mycket bättre när vi båda är nyktra. Finns det nån kille som är bra onykter??
Skrivet av    Anonym

Aldrig onykter

Vet inte om det är en åldersfråga eller någe men \"onykter\" har/hade jag aldrig sex. Möjligen dock ibland efter ett glas vin eller max två på helgen men som sagt det vanligaste är spik nykter
Skrivet av    Ebbamamma

Jag kan älska

nykter, smått berusad och dyndrak men det är bäst nykter eller efter ca 1-2 glas vin :o) Oftast sker det ju nykter förstås.
Skrivet av    *anna*

näää!

Eftersom vi har sex nästan 100% av alla morgnar vi vaknar när vi ses så är vi förstås nyktra då. Dessutom har vi ofta sex mitt på dagen (bästa sexet) och då är vi också nyktra. När vi har sex på kvällen har vi ofta druckit några glas eftersom vi mest träffas när vi är lediga.
Skrivet av    cecilia

Nej...

Jag är nog nykter 90% av gångerna. Vin dricker jag högst 2-3 gånger i veckan och numera så blir jag snarare trött än pilsk av alkohol, så det jag är mest sugen på då är att få sova. ;-)
Skrivet av    Camelia

För att bli grov i munnen..

...men jag har haft ett motto genom mitt sexuellt liv, knullar aldrig fulla grabbar! Och det funkar fortfarande......själv gillar jag inte alls att vara onykter vid sex och har därför bara sex när jag e´nykter.
Skrivet av    Cissi3

Något glas..

..alkoholhaltigt tycker jag är skönt.. Inte så att jag är stupfull o inte har koll på vad jag gör.. Men jag slappnar av lite bättre..o njuter mera..i synnerhet om relationen är ny.. Allra bäst är väl när det funkar hämningslöst även utan dricka (som det gör med kk:n).. Jag blir vrålpilsk av att dricka..men har svårt att komma när jag är onykter.. Nykter sex hade jag för inte alls länge sen..o det var härligt!! :-)
Skrivet av    Teskedsgumman

Blir totalt...

...överkåt då jag dricker, men kan nästan inte få orgasm då. Därför varvar jag det hela. Inget planerat... har sex när jag känner för det (och när mannen känner för det naturligtvis) - ibland råkar det vara i nyktert tillstånd, ibland i onyktert...
Skrivet av    B

nästan varje gång

efterssom jag inte har sex så ofta så har jag varit nykter iaf dom senaste 3 gångerna beräknat på ca 1år då.
Skrivet av    PP

Alltid nykter

Tål inte alkohol så jag har aldrig druckit i mitt vuxna liv.
Skrivet av    P@rik

Jag kan räkna på en hand...

...de gångerna i mitt liv då jag varit påverkad av alkohol under sexakten. Jag tycker inte att det är någon större skillnad mera än att man är illamående i onyktert tillstånd. Jag har heller inte några hämningar som jag måste supa bort för att våga något.
Skrivet av    Louise med William f. 040213

Om man släpper loss efter ett glas vin...

... till middan är man nog hyfsat lättpåverkad. Annars skulle jag nog betrakta det som närapå spiknykter. Kom igen efter kanske en sådär tre glas, då börjar det hända saker. Jag föredrar nykter sex. Det beror på humöret.
Skrivet av    doktor feelgood

Alltid :-) *imt*

Skrivet av    Accept

Alltid

nykter! (Nåja...)
Skrivet av    Mrs. Mess

Övervägande har jag sex

nykter, då vi hr sex i veckorna........tar nåt glas på helgerna, men har man sex oftare än 1 gång/v (som sker på helg) så har man sex nykter...
Skrivet av    Play