Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Jag igen ! =) ang. fleeceoverall!

Skrivet av ~MaRiGoLd~
Rowells har ju fleeceoveraller upptill 98/104, och jag skulle tycka att det vore mysigt om Selma hade en fleeceoverall, men när kan man använda en sån egentligen nu när hon går å springer å allt..ihhi.. fleeceoverall är väl mer för bebisar? eller kan man kanske ha den under regnkläder eller något!? =)
Svar på tråden: Jag igen ! =) ang. fleeceoverall!

Opraktiskt

för så stora barn. Bra att kunna välja mellan om man vill ha bar byxor /jacka eller bägge. Har väldigt svårt att tänka mig en fleeceoverall på min dam-3-4 års ålder.
Skrivet av    Skrållan m Hampus & Maya

Vi hade på sonen

i strl 104 Jag hittade ingen att köpa så stor så jag sydde en som jag fodrade med mjuk trikå, han hade den dagar då det inte var så kallt, på hösten och några gånger på våren, innan det blir för blött. Tyckte det var jättebra under regnstället. Vi tyckte det var bra och han med för han älskade den. GO FOR IT!
Skrivet av    sarah

Tilda hade en

superskön och smidig fleeceoverall. Tror det var vintern 03/04, dvs hon var då ungefär 2 år. Det funkade kanonbra, det var mycket smidigare eftersom det inte blev en massa tyg över nånstans osv. Vi använde den mest höst/vår under en tunnare höstoverall, det blev jättebra. Så varför inte??
Skrivet av    Nanna m J99,T02,J06

Artiklar från Familjeliv