Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Måste bara säga

Skrivet av josjen76
att 1,5åringar är ju helt underbara!! De är så härliga, de är fortfarande bebisar på nåt sätt, men ändå förstår och vet så otroligt mycket. Man kan be om olika saker, och de springer på sina små ben och gör det man sagt=) Man blir helt fylld av kärlek. Milva är min 3:je tjej, och det har blivit roligare för varje gång..man vill ju aldrig sluta skaffa barn då de är så mysiga..
Svar på tråden: Måste bara säga

Visst är de coola...

jag förundras dagligen över hur mycket Ossen förstår och är med på fast han inte pratar någonting än (mamma, pappa typ). Han har stenkoll på saker och ting här hemma och hämtar och lämnar saker och hjälper till att duka. Inte för att det lbir så snyggt och prydligt men han kan. *s*
Skrivet av    Asereht

Ja det är så underbart!

Jag är så himlastormande kär i min lilla Elias och åldern är som du säger helt underbar. Han är en riktigt tuff liten kille och ska redan helst göra \"killgrejer\" som att slå på saker och hoppa och klättra, men ändå är han mammas lilla gosekille! Hans nya upptäckt är att så fort storasyrran ropar från toan, så rusar han dit, drar loss en bit papper och ska torka henne! Vi försöker hinna dit före honom, för det blir lite knasigt annars.
Skrivet av    Ann-Sofie m Ella & Elias

Haha!! De är roliga..

men ibland kan det kanske bli lite tokigt om man inte är med på noterna..
Skrivet av    josjen76

Är det killgrjejer???

I så fall är nog min tjej ovanlig, för hon vill bara klättra, hoppa och stå på saker precis så som du beskriver..
Skrivet av    Charley m. A 17/3-04

Det är nog

en allmän bebisgrej...för min Milva har varit väldigt klättrig o hoppig mest hela tiden...
Skrivet av    josjen76

Inte killgrejor!

Vara tuff, slå på saker och hoppa och klättra, varför tycker du att det är killgrejor???? Vad ska flickorna göra då, vara timida, leka försiktigt, sitta still och gå sakta och fint??? Se upp med vilka värderingar du överför till dina barn..... Jag tycker det är högst naturligt när barn dundrar och far och klättrar och ramlar och pysslar och tar hand om och hjälper till och kramas och pussas och skullle aldrig komma på tanken att karakterisera det som tjejgrejor eller killgrejor!
Skrivet av    Gittan m Gemma 02 o Gianna 04

A gör bara killgrejer *S*

fast hon är en tjej. Klättrar och väsnas. Dåligt tålamod med pussel, rita och sånt... Tror inte det är någon skillnad mellan killar och tjejer i den här ålder.
Skrivet av    Alina