Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

ett år mellan 1:a och 2:a...hjälp!

Skrivet av misis m Tilde 29/1-05
Vi har en underbar dotter som är 6 månader. För ett par dagar sedan fick vi veta att jag är gravid igen. Helt oplanerat. Har inte fått tillbaka min mens, därför vet vi inte alls hur långt det har gått.
Nu vet vi inte hur vi ska göra, behålla det eller inte. Det kommer vara ca ett år mellan och det känns tufft. Hjälp! Är det någon som har erfarenhet? Vi behöver all input vi kan få!
Svar
Mindre än ett år
Jag väntar mitt fjärde barn och kommer att få mindre än ett år mellan mina. Jag är jätteglad att det är så tätt, är helt övertygad om att de kommer att få mer utbyte av varandra än vad mina andra barn har. Då har jag en -91 en-01 alltså det är 10år mellan dem och mellan -01:an och -05 går det i och för sig bra men de kommer ju inte att komma varandra lika nära som mina minsta kommer att vara. Jag tycker du ska glädjas och se positivt på din grav. kram
Skrivet av    cateye m. D -91 D -01 & L-05+bf-06 27/3
Åhhh...
Det är underbart att ha dem tätt också. Man får köra lite hårdare ett tag, men sedan är det över när alla andra börjar om. Då blir det sovmorgnar av. Själv har jag tre tätt. Nu är jag färdig - ska inte ha fler. Mina är aldrig ensamma eller har långtråkigt för det finns alltid någon att leka med. Och kivas med... :-)
Skrivet av    Ta inte bort!
vi har
13 månader mellan våra fickor och det har gått jättebra visst är det intensivt imellanåt men de har så otroligt mkt glädje av varandra Leker mkt ihop Och precis i början gjorde vi så att pappan stannade hemma i 6v så att vi kom igång som 2 barnsfamilj Vi hade föräldradagar dagar kvar att ta ut på \"stora\" och jag tog ut föräldrarpenning på \"Lilla\" . Vi hade inte heller planerat att få så tätt. Men det var förvånadsvärt lätt i början tyckte det blev lite tuffare efter något halvår-år när lillasyster kröp och klättrade och storasyser testade gränsena. Men nu har det åter igen lugnat ner sig o allt flyter smidigt, Du ska se att allt kommer gå bra! blev visst lite långt *kram*
Skrivet av    Jenny m Thea & Moa
Precis samma tidsskillnad
Här var 1:an också 6 månader när 2:an hade börjat växa i magen. Nu är dem tonåringar och det kunde aldrig ha blivit bättre! Fick också gravbesked på sommaren. Så 1:an är född i november och 2:an i februari 2 år senare. Men alltså 15 månader mellan. Kan säga att tjejerna är så nära varandra att man kan jämföra med tvillingar. De har tom sitt eget språk som ingen annan förstår.
Skrivet av    Lena_O
15 månader
Vi har 15 månader mellan barnen (Tova var 6 månader när jag blev gravid) och det är det bästa vi gjort. Det var tufft de första månaderna, men nu går det hur bra som helst.
Skrivet av    Susanna med Tova & Torkel