Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

dålig balans

Skrivet av Linda o Kevin
min kille är nu snart 17 månader, han har väl gått i ca 4 månader, men hans balans är inte den bästa...ramlar väldigt ofta, svårt att gå med strumpor utan halkskydd på. har ni märkt på era klumpisar att de haft sämre balans?
Svar på tråden: dålig balans

Nej

det har vi inte märkt. Vår Alfred går inte riktigt själv än (14 mån), men han står själv och går längs möblerna. Han är något senare än storebror med att gå, men att han skulle ha sämre balans, kan vi inte alls märka. Din lille kille kanske har för bråttom? En del barn har ju så mycket spring i benen att det nästan blir för mycket.
Skrivet av    Erika m Alfred

jo, han kanske är lite ivrig. :-)

märker att han springer utöver sin förmåga ibland. han började gå längs med väggar när han var 9 månader, släppte taget när han var 13-14 månader, nu är han 17 månader o går bra, men han trillar rätt lätt tycker jag, om det är ojämt underlag eller om han får en lite \"touch\" av nåt...
Skrivet av    Linda o Kevin

Dålig balans

Tim började gå själv när han var 1½ år ,men det tror jag mer berodde på att han var för feg för att släppa taget för på slutet så sprang han t.o.m med gå vagnen :) Jag har inte märkt av att han har dålig balans,idag är han 3 år och kan både cykla och åka slalom =)
Skrivet av    Cissi

Artiklar från Familjeliv