Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

snittad tätis någon?

Skrivet av undrande snittad mamma
forsoker nu fa till nummer 3, men ar snittad bada gangerna, det tog 1 manad att bli gravid med nr 1 men det tog mer an 14 manader att aktivt forsoka bli gravid med nr 2....och nu vantar jag med spanning hur det skall bli med nr 3.....Horde pa nyheterna att det tar langre tid att bli gravid efter ett snitt! Ar det nagon som har nagon erfarenhet av detta?
Svar
Jag har tre tätisar
och är snittatd med allihop. Som längst har det tagit 3 månader att bli gravid, och det var med 1:an, men då försökte vi att INTE bli gravida *ler*. 2:an blev till på första försöket. Tredje gången blev jag gravid på andra försöket, men fick ma och skrapades. Fjärde gången blev jag gravid på andra försöket också (3 månader efter skrapningen). Här har det inte varit några som helst problem att bli gravid. Nu hoppas jag på en fyra, men eftersom min lillkille är en riktig snuttis, vill inte min mens komma tillbaka så det är lite svårare att bli gravid om inte kroppen är med i matchen *ler*! Kramisar
Skrivet av    Ango m. Paulina -00, Simone -02 & Victor -04
Jag tror att den där undersökningen
är ofullständig, och att kvällspressen (och övriga påhakande medier) gärna presenterar kejsarsnit på ett onyanserat sätt. Kolla inne på kejsarsnittssidan, där så diskuterades det för några dagar sedan. Vad gäller mig så blev Edith till på andra försöket. Här inne på tättisbarnsidan har det nog fungerat ganska snabbt för snittmammorna! ;) Hoppas att det går snabbare för er den här gången! :)
Skrivet av    Åsa m Agnes-02 o Edith-03
snittad med första
Jag är snittad med första och födde andra barnet 15 månader senare. Inget broblem att bli gravid.
Skrivet av    Susanna med Tova & Torkel
Snittad snart fem gånger..
Jag har barn födda -96, -0008, -0207, -0403, samt plaerat snitt nu 20050830. Mellan tvåan och trean samt trean och fyran finns dessutom två missfall, som \"försenat\" vår tätisplanering. Lilla femman var inte planerad dock, men blev till då storebror var 8½ månad samt under amning.
Skrivet av    Pilla med brorsorna och lilla femman v 35
oj, ger mig lite hopp
tack for svar! Nu blev jag hoppfull. Lillkillen vill snutta en hel del fortfarande, men mensen har ju i alla fall kommit tillbaka, sa vem vet kanske en liten kan bli till i alla fall under hosten....
Skrivet av    snittad mamma