Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Hur många barn har börjat gå under sommaren?

Skrivet av Jenny m Molly
Min knasunge, som är en av de äldsta här, började gå strax före sin födelsedag i början av juni. Nu halvspringer hon runt, börjar bli riktigt supersnabb... ;)

Och så försöker hon hoppa! Det är så gulligt. Hon hukar sig ned på knä och när vi säger "hoppa" så ställer hon sig upp och ser så stolt ut så. Tjejen tror benhårt på att hon faktiskt har hoppat. Godingen... ;)
Svar på tråden: Hur många barn har börjat gå under sommaren?

Maja springer

för fullt nu. Hon började oxå gå omkring sin födelsedag. Hon hoppar inte men stampar fötterna nu när vi sjunger \" om det börjar regna.....\" Jättesöt. Har även börjat att klättra på allt hon kan.
Skrivet av    Lotta

June raglar

omkring bredbent. :) Hon ser ut som ett mycket litet fyllo som raglar och snubblar och försöker springa. *skrattar* Hon började gå när hon var omkring 10 månader, men på allvar och helt själv utan att vi lockade på henne vid 11 månader.
Skrivet av    cilia m june

Tindra har gått sen i mars

och då var hon 7,5 månad så här har det varit full rulle länge... Hoppförsök har hon hållt på med i ca 2 månader nu och emellanåt så lyckas hon faktiskt! Klättra är en annan av hennes favoritsysselsättningar... Mina nerver!!!!!
Skrivet av    Tindragull

Elsa började nyss

Hon kryper mer än hon går och särskilt stabil kan hon väl kanske inte beskyllas för att vara men otroligt stolt och världens sötaste gångartist(för visst kan man kalla det för en konst?). Hon flinar konstant när hon vinglar sig fram:)
Skrivet av    Anna med Alva och Elsa

Alvin började förra veckan

nu går han hela tiden. Det är bara för sött! :-)
Skrivet av    G-i-a

Sen en månad

och börjar bli riktigt skicklig. Lite vinligt är det när hon ska gå genom trösklar eller nivåskillnader. Hon är så söt där hon travar omkring och är så stolt
Skrivet av    Nettan m kille & tjej

Wilma har gått...

sen slutet av mars då hon var 9 månader drygt. Nu får man springa på ordentligt om man vill komma ikapp henne när hon har siktet inställt på nåt! :) Hon hoppar faktiskt lite oxå, dansar och går på tå! *sött*
Skrivet av    Venus

ååååh...

måste se jättegulligt ut! Minns när Theo gjorde så :) Tuva har tagit 5 steg som mest, så inte vill jag påstå att hon går precis... å andra sidan fyller hon inte ett förrän nästa vecka så hon är ju inte sen precis. Det kommer nog snart för hon går mer och mer utefter möbler och ett par steg mellan mig och gubben när man lockar henne. Men är det för långt så kryper hon direkt ;)
Skrivet av    -AT-

Japp staplar på men

föredrar ändå att krypa som mest.
Skrivet av    Nell på semester

Mysigt :)

Hihi kan nästan se det framför mig! Carolinn kan inte gå än... hon har faktiskt nästan nyss börjat resa sig. Däremot babblar hon på som bara den! :)
Skrivet av    Amanda med Carolinn

Artiklar från Familjeliv