Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Så nervös

Skrivet av Karro
I onsdags ringde de från ett jobb jag sökt för längesedan och sa att jag är välkommen på måndag. Allt gick så fort, vi var mitt i semestern och det var ju bara att avbruta den och fara 40 mil hem (med glädje förståss, men det blev så kaosartat)och först i kväll har det gått upp för mig att jag faktist fått ett jobb!!!
Det är på en skola för döva och blinda barn, rena drömjobbet. Jag har försökt få in en fot där i 7 år, men gång på gång fått nej, så jag är superlycklig.
Men efter 7 års arbetslöshet/föräldraledighet är det så otroligt nervöst att komma in i ett så socialt krävande yrke, jag har blivit väldigt tyst och osäker. Dessutom är mina teckenspråkskunskaper inte så höga, just pojken jag ska jobba med tecknar inte, men jag kommer i kontakt med barn som gör det och många i personalen använder bara teckenspråk och jag som knappt kan konversera vanligt numer. Jag känner mig skräckslagen och har börjat ifrågasätta om jag verkligen grejar det här, det känns så skrämmande och långt borta på något sätt. Tankar och frågor snurrar i huvudet, jag vill verkligen fixa det här. När jag ställer höga krav på mig själv slår det alltid över på något sätt och ger motsatt effekt. Snälla, har ni något klokt att säga? Tips, lugnande ord, vad som....
Svar på tråden: Så nervös

Grattis!

Inte så konstigt att du är orolig, vem skulle inte ha varit det? Du fixar det, helt klart.
Skrivet av    Signe

Artiklar från Familjeliv