Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Altså min son hjälp nu!! 5 år blir han

Skrivet av Ayhanza
när man frågar min son VAD vill du ha i födelsedagspressent och får svaret en liten liten prydnads katt vill man bara KRAMA honom men snälla vad i hela friden skall man köpa till en sån kille? Julafton när han var 3½ fick mormor svaret nää ja behöver inget jag HAR så mycket saker.. HALLÅ hur osjälvisk frå man vara då.. vad ska jag köpa? och vad skall jag önska till honom.. en prydnads katt jo visst men d kan ju inte hela släkten köpa :) ??
Svar på tråden: Altså min son hjälp nu!! 5 år blir han

Musik och böcker

Böcker, även de lite mer spännande som räcker ett par år kan väl vara bra. Musikskivor är också kul. Förbrukningsmaterial, som såpbubblor, papper, cernitlera, målarfärger, fingerfärger, sax, lim, tejp mm. Snowracer (som han kan få i november) Riddargrejer, snygga stövlar Han kan ju få presentkort på bio, så får släktingen gå och se en film med honom. Men, lyssna på honom också, om han är så nöjd, så berätta det för släkten och öppna ett kalaskonto till honom. Där kan de sätta in pengar istället och så kan ni åka till Legoland el dyl för pengarna. Man ska inte pracka på grejer på nöjda barn. Då blir det lätt så att de tror att man inte får vara nöjd med det man har. Klok son har du, var stolt!
Skrivet av    Anonym

några förslag...

Håller i princip med om ovanstående svar, pengar att köpa nåt för själv är väl aldrig fel, dock brukar mina släktingar tycka att det är trist att ge sånt. Andra förslag kan vara upplevelser, bio har du redan fått som förslag men även teater, konserter, utflykter, badhusdagar.... andra saker kan vara tex faktaböcker, prenumeration på någon tidning (jättebra present tycker även jag, eftersom man får njuta läääänge av den!) eller utrustning tex om han gillar nån särskild sport.
Skrivet av    bl

Artiklar från Familjeliv