Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Vad lägger man grejorna i för nåt...?

Skrivet av sienna
Ska köpa lite vin, kex o ost o dyl till en vän som varit lite snäll mot mig och kan nu inte komma på vad jag ska stoppa dessa små saker i?! Tycker det är så trist med korgar som blir stående sen och så tror jag inte att jag kan få tag på nån där jag bor just nu heller!
Kanske inte finns så många alternativ eller så är det jag som har fastnat bara?!
Svar på tråden: Vad lägger man grejorna i för nåt...?

En bricka?

Det har man ju alltid nytta av. Det finns ju dels små brickor med fina tryck, dels brickor med ben som man kan ha för frukost på sängen. Duka brickan fint, kanske med en duk och en liten bukett! Eller ställ grejerna på brickan och slå om cellofan och bind med ett vackert snöre. Eller slå in brickan med en rutig duk! Eller så kan du slå in grejerna direkt i en duk. Så blir det som ett \"knytkalas\"!
Skrivet av    Icka

Kan du inte "bara"

slå in dom i celofan?? Det brukar bli fint:-)
Skrivet av    ::Hannanon m 5::

hehe

när vi skulle till brorsans sambo som fyllde år störtade vi in på coop extra jaha va ska man ha då.. grabbade tag i en zinkhink från blomavdelningen köpte massa frukt å sen en grattis kort ut å i med frukten i hinken och om med papper :) jättefint fast just zink e inge nyttigt så man måste skala/skölja frukten ordentligt.. men d va en grej man kan hitta på.. en hink altså.. en papperskorg? men en korg e ju lixom standard... svårt
Skrivet av    Ayhanza

Ja just det,en hink!

Skulle precis svara det. Jag fick en vacker hink (finns ju faktiskt sådana) med godis,vin och ostar i av en kompis och jag blev jätteglad! Hinken använder jag hela sommrarna till stora blomsterbuketter jag plockar och som står på trädgårdsbordet.
Skrivet av    Mia m. Linneá-99,Tobias-01 & Pontus-04

en tygkasse

finns jättebilliga och superdyra, med och utan budskap, enfärgade, mönstrade osv.
Skrivet av    yab

Cellofanpapper från blomaffären

har jag köpt ibland och slagit in presenterna i.
Skrivet av    Jessika

Artiklar från Familjeliv