Sök på innehåll hos Allt för föraldrar

Stannar nog hemma resten av dagen :)

Skrivet av Tanja+Ninja&CeLinn
Saker och ting har inte gått som jag velat idag.
På förmiddagen ska jag passa en buss eftersom jag ska till Kista C och luncha med en kompis.
Innan jag kommer iväg råkar jag tappa ett paket med kakor på golvet. Smulor överallt i köket. Torkar upp snabbt för att inte missa bussen.

Kommer ut till busshållplatsen precis när bussen kommer. Men det är en liten buss med bara plats för 2 vagnar. Naturligtvis är den full. Jag får inte plats. Så jag börjar gå mot tågstationen. (typ 20min gångväg)
Tror ni inte det börjar regna. Nå kommer till station i lagom tid till nästa tåg.

Får hjälp att lyfta upp vagnen men precis när vi klivit på säger de i högtalarna att "ingen påstigning på detta tåg, tåget tas ur trafik". Jo bara be nån om hjälp att kliva av tåget dårp. Nästa tåg är ca10min försenat. Men kommer fram till kista i tid ändå.

Går in på onoff där jag ska köpa en ny mobil till mig själv. Allt går fint tills jag ska betala. Då råkar de dra fel summa på mitt kort. Och gör då ett "återköp" på kortet. Men när de sen ska dra kortet igen så fungerar det inte för beloppet de drog först är registrerat, och återköpet kan ta nån dag. Så plötsligt har jag inga pengar längre.

Nå de trixar och fixar för att jag ska få mobilen med mig i alla fall. Får ett onoff kort och kommer få betala på faktura istället.
Det går bra och jag har min nya mobil.

Har en trevlig lunch å fika. Tack föresten Jenny!! (som vart lite mer eller mindre tvungen att bjuda mig eftersom jag inte har pengar kvar efter missen på onoff, Och endast hade 50kr i kontanter.)

Resan hem går fint. Men väl hemma är hissen trasig. Som tur e har jag bara haft CeLinn med mig. Så jag bär upp henne först. Och får sen gå ner och hämta upp vagnen. Lite mera tur har jag då vi bara bor 1 trappa upp. Så jag behöver bara släppa upp vagen 1 våning :)

Vad tror ni, bör jag hålla mig hemma resten avdagen eller? :)
Svar på tråden: Stannar nog hemma resten av dagen :)

En sån dag

spenderar man nog helst resten av hemma, ja... Kan inte låta bli att le lite åt din beskrivning, det blir ju bara för mycket ibland. Har du fortfarande gott humör så beundrar jag dig... jag hade varit sur o vresig misstänker jag (fast jag har ju också gravidhormoner i kroppen *s*)
Skrivet av    Siv m. D&S

jo

amningshormonerna e lite snällare än graviditetshormonerna. Han på onoff va så trevliga och försöte verkligen, och så va han så ung å söt att inte kunde väl jag bli sur på honom inte :) Tur att jag vaknade på rätt sida idag. Annars hade väl nån stackars oskyldig råkat få ut för min vrede hehe!
Skrivet av    Tanja+Ninja&CeLinn

Haha

... att amningshormonerna är snällare än graviditetshormonerna är nog ett måste - annars vet jag inte vad man skulle göra med irriterande saker när man inte har sovit mer än två timmar i sträck några månader *ler* Men det är klart, unga söta killar på OnOff får man itne bli sur på... *s*
Skrivet av    Siv m. D&S

No problems!

Jag hade faktiskt tänkt bjussa på lunchen redan innan du sa att du inte hade pengar! Som sagt, det är ju gratis att äta med rikskuponger (eller nåt....!?). :-) Tack själv för sällskapet! :-)
Skrivet av    Jenny U med Victor 14/8-03 + magen v13

Artiklar från Familjeliv